Dnevni horoskop za petek, 19. aprila 2019

Foto: Profimedia
Nekdo bo potreboval pomoč prijatelja.
Oglej si celoten članek

OVEN
Splošno:

Nadaljujte s postavitvijo visokih standardov na delovnem mestu. Vaši dosežki vas bodo pripeljali do zavidanja vrednega položaja. Premislite o poslovni potezi, ki vam lahko na dolgi rok pomaga izboljšati finančni položaj. Denarja se seveda ne boste branili. Počutje ne bo najboljše, zmanjkovalo vam bo moči. Morda se bo pojavil tudi glavobol.

Ljubezen:
Vezani boste danes imeli nekaj težav z ugajanjem partnerju. Vi si boste želeli nekaj povsem drugega kot on, zato bi bilo morda bolje, da se danes stvari ne bi lotila skupaj. Samski pa nikar ne zaupajte presoji drugih ljudi, ki vas bodo želeli poslati na zmenek na slepo. Namreč ne bi se dobro končal.

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 3

BIK
Splošno:

Danes boste pripravljeni delati v organiziranem okolju in pri vsem boste imeli glavno besedo. Tudi na sodelavce boste pritiskali, naj končajo delo še pred rokom. Bodite zmerni pri zapravljanju, v prihodnjih dneh vam bo privarčevani denar še kako prišel prav. Nekaj manjših zdravstvenih težav bo minilo brez resnih zapletov, zato obisk zdravnika ne bo potreben.

Ljubezen:
Danes bodite pozorni tudi na najmanjše malenkosti. Ko boste dali vedeti ljudem okoli sebe, da ste opazili vse v okolici, bodo nad tem navdušeni. Vezani lahko to uporabite tudi v odnosu, partner bo presenečen. Samski pa lahko na ta način pritegnete pozornost osebe, ki si jo že tako dolgo želite spoznati pobliže. 

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 4
 
DVOJČKA
Splošno:

Na delovnem mestu se boste danes dobro predstavili. To bo za vas nova izkušnja, saj niste vajeni pozornosti in izpostavljanja. Zapravljanje bo danes na vrhu seznama opravil, zato bo vaše finančno stanje utrpelo nekaj izgube. Storite nekaj za svoje zdravje in se začnite ukvarjati s kakšno športno dejavnostjo.

Ljubezen:
Samski boste danes potrebovali pomoč s strani prijatelja. Vi kar povejte, kaj vas muči, prijatelji so tu za to, da vam pomagajo in vas ne obsojajo. Vezani pa boste danes občutili neizmerno željo po tem, da bi s partnerjem lahko klepetali v nedogled. Imejte v mislih, da ima partner tudi kakšne obveznosti in se ne more ves dan posvečati le vam. 

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 4

RAK
Splošno:

Pri delu ne dovolite, da bi vam škodoželjni sodelavci zameglili um. Sami ste dovolj iznajdljivi in napredni, da veste, kako se doseže visoke cilje. Glede finančnega področja večjih prilivov ne gre pričakovati, se vam pa obeta lepa in zadovoljiva denarna nagrada. Vaše zdravje bo še naprej krepko.

Ljubezen:
Samski, danes se vam bo približala neka oseba, s katero bi se lahko zapletli v nekaj več. Je pa res, da morda ne bo ustrezala ravno vsem kriterijem. Razmislite, če ste jih pripravljeni znižati. Vezni pa bodite danes pozorni, kajti vaš partner bo potreboval vaše odobravanje in pozornost. Nudite mu to, tudi on se namreč velikokrat prilagodi vašim potrebam.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

LEV
Splošno:

V delovnem okolju bo tudi danes vse gladko potekalo, prilagodljivost pa bo ključ do odkritja dobrih poslovnih priložnosti. V glavi boste že razmišljali tudi o drugem viru zaslužka, saj boste le tako lahko izboljšali finančno stanje. Pri tem si pomagajte z vezami z vseh strani. Da boste uravnovesili duhovno raven zavesti, se začnite ukvarjati z jogo in meditacijo.

Ljubezen:
Tisti, ki ste že našli boljšo polovico, boste današnji dan izkoristili za izkazovanje čustev. Prepustita se drug drugemu, že dolgo si nista vzela časa zase. Samski pa boste danes malce tavali v temi, vendar pa vam bo popoldan lahko popestrila neka oseba, ki bo pritegnila vašo pozornost, če ji boste le dopustili. Dan se bo odvijal zelo zanimivo. 

Ljubezen: 6
Služba: 6
Zdravje: 4

DEVICA
Splošno:

Delodajalec vas bo danes hvalil na ves glas, v to ste lahko prepričani. Z njegovo pomočjo boste vzpostavili stik s premožnimi in vplivnimi ljudmi. Izkoristite priložnost. Pokazala se bo tudi priložnost za dober zaslužek, zgrabite jo! Ker boste ves dan pod stresom, bo vaše zdravje že pošteno načeto.

Ljubezen:
Vezani, danes naj bo vaš moto: počasi in z užitkom. Nikamor naj se vam ne mudi, vzemite si čas in ga preživite z boljšo polovico. Na trenutke boste danes malce živčni, poskusite to zatreti že v kali. Samski pa se boste danes kar malce izogibali ljudem, ki se vam bodo zdeli pravi za vas. Mučili vas bodo neki dvomi.

Ljubezen: 3
Služba: 6
Zdravje: 3

TEHTNICA
Splošno:

V službi bo nastopilo za vas zlato obdobje. Dobro se boste odrezali na poslovnem sestanku, vaša popularnost v službi pa bo začela strmo naraščati. Spet boste precenili lastne zmožnosti in boste preveč zapravljali, luknje pa nato še dolgo ne boste mogli zapolniti. Poskrbite za svoje zdravje ter se z vitamini okrepite.

Ljubezen:
Samski boste imeli danes težave z nekim zelo dobrim prijateljem. To vam bo odvrnilo misli od romantičnih čustev. Pazite, da vas vaš ego ne bo stal prijateljstva. Vezani pa se boste danes s partnerjem znašli na točki mirovanja. In prav ustrezalo vam bo, da ne bo potrebno veliko razmišljati o vajinem odnosu. 

Ljubezen: 2
Služba: 6
Zdravje: 4

ŠKORPIJON
Splošno:

Danega položaja ne boste znali prav oceniti, zato obstaja možnost, da boste naredili napačne korake. Vaš projekt zaradi tega ne bo propadel, boste pa imeli veliko dela s popravki. Danes si boste končno priznali, da ste globoko zabredli v finančne težave. Že nocoj boste lahko zaznali prve znake močnega glavobola.

Ljubezen:
Danes boste samski vsiljevali svoje mnenje vsem okoli vas. To ne bo naredilo dobrega vtisa na simpatijo. Raje se malce držite nazaj. Počakajte na bolj primeren trenutek, ko se boste lahko res izkazali in dokazali pred njo. Vezani pa se boste danes skušali izogniti obveznostim v vajinem partnerskem odnosu. Vaš partner nad tem ne bo ravno navdušen. 

Ljubezen: 2
Služba: 2
Zdravje: 3

STRELEC
Splošno:

Danes boste dobili ponudbo za novo zaposlitev. Pri tem se kaže tudi velik dodatek k plači in hitrejši napredek kot pa pri zdajšnji službi. Vaše denarno stanje bo tudi danes nihalo med velikimi vzponi in nenadnimi padci. Proti večeru boste zelo nerazpoloženi in slabe volje, zato si čim prej omislite nekaj, kar vas bo razvedrilo – šport, umetnost, kulturo.

Ljubezen:
Za samske bo današnji dan zelo produktiven, ne glede na to, kateremu področju se boste posvetili. Če se boste prepustili toku, boste nad rezultati presenečeni. Vezani pa se začnite zavedati, da ne morete nadzorovati vajinega odnosa do zadnje potankosti. Vsake toliko dopustite, da se bodo zadeve razvile same od sebe. 

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 3

KOZOROG
Splošno:

S trdno voljo in z dodatno podporo vaših sodelavcev boste preplezali lestev uspeha in se izkazali pri poslovnem projektu. Izplavali boste iz finančnih težav, saj imate na zalogi dovolj zamisli, kako boste zaslužili denar. Vaše zdravstveno stanje se bo danes spreminjalo z vremenom. Bo pa proti večeru boljše kot zjutraj.

Ljubezen:
Vezani boste danes občutili napetost v vajinem odnosu. Izvirala bo od nekaj dni nazaj, ko nista popolnoma razčistila razloga za prepir. Ne prenašajte krivde le na partnerja. Samski pa pazite, da se ne boste preveč zagreli za neko osebo, ki vam ne bo vračala naklonjenosti. Zavedati se morate, kje so vaše meje. Previdno. 

Ljubezen: 1
Služba: 5
Zdravje: 4

VODNAR
Splošno:

Za dobro opravljeno delo boste v službi nagrajeni z denarjem. To se ne bo bistveno poznalo na vašem bančnem računu, a boste vseeno lahko pokrili stare dolgove. Kar se torej denarnih zadev tiče, lahko danes le veselo pokimate financam in se ne branite dobičkonosnih poslov. Izogibajte se kavi in cigaretam, že tako imate visok pritisk.

Ljubezen:
Tisti, ki ste v fazi iskanja boljše polovice, se boste danes počutili izredno dobro, prav tako pa boste videti fantastično. Če boste vi preveč sramežljivi, drugi zagotovo ne bodo. Bodite odprti za ponudbe. Vezani pa boste kar naprej razmišljali o neki situaciji med vama, na katero dejansko nimate vpliva. Pozabite že na to. 

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 3

RIBI
Splošno:

Delo v skupini vas bo začelo dušiti, vendar se zavedajte, da je poslovni uspeh potrebno graditi na podpiranju medosebnih odnosov. Pomagajte sodelavcem pri njihovih nalogah. Trenutno vaše finančno stanje blesti, zato se ne obremenjujete z razmišljanjem o varčevanju. Premislite! Zdravje bo še naprej krepko.

Ljubezen:
Vezani se boste danes prepustili razvajanju. Poskrbite, da boste vključili tudi boljšo polovico, drugače se bo ta počutila zapostavljeno. Samski pa boste danes ugotovili, da vas osrečujejo tudi male stvari. Že manjša pozornost s strani nekoga vam bo še kako polepšala dan. Uživajte v malenkostih.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 6

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.