Dnevni horoskop za petek, 20. januarja 2023

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Stopite korak nazaj, globoko vdihnite in ne dovolite, da bi vas osebe v okolici obremenile s svojimi zahtevami.
Oglej si celoten članek

Vzemite si čas za prijetne drobnarije, ker ga resnično potrebujete. Razpravam, ki zahtevajo odločen pristop se raje izognite. Veliko stvari, ki se bodo odvijale, bo pustilo zanimiv pečat, saj še niste pripravljeni priznati svojih napak, kljub temu da dejstva neprestano švigajo mimo vas. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Na poslovnem in finančnem področju se lahko zaradi vpliva lune v kozorogu zanesete na svoje pretekle izkušnje. Brez dodatnih težav in zapletov boste ugotovili, kaj lahko nadgradite. 

BIK
Prisluhnite nekomu, ki točno ve kaj želite. Pogovor, ki ne bo najbolj prijeten, bo potekal v napetem vzdušju, zopet se odpirajo vprašanja, ki vas begajo vendar nanje ne rabite odgovoriti.

DVOJČKA 
Dobro se boste počutili v družbi naprednih ljudi, saj vas bodo spomnili, da je uspeh na poslovnem področju še kako pomemben življenjski faktor, ki ga je potrebno negovati.

RAK 
Na področju čustev vas čaka lepa, zanimiva priložnost, ki jo je vredno izkoristiti. Na poslovnem in finančnem področju boste z luno v kozorogu dovolj pogumni in motivirani, da opravite vse kar vas čaka.

LEV
Priznajte si, da z nekom enostavno niste usklajeni, čeprav se že dlje časa trudite na vse pretege. Glede poslovnih zadev boste nezaupljivi, toda počasi se stvari premikajo v bolj sigurno smer.

DEVICA
Nekaj, kar boste izvedeli vas bo spravilo v negotov položaj. Vsekakor bi morali narediti kakšen pomemben korak in se bolj pogumno postaviti zase. Večer bo obarvan s prijetnim druženjem.

TEHTNICA 
Polni raznih misli in željni dogajanja boste prišli do zaključka, da vas obkrožajo posamezniki, ki ne razmišljajo v vaši smeri. Ne morete razumeti nekoga, ki je trmast in noče slišati kaj dela narobe.

ŠKORPIJON
Močno si želite, da bi nekaj pomembnega izpeljali brez težav, vendar žal nimate prave taktike. Ne zapirajte se vase, saj se bo okoli vas dogajalo veliko zanimivega in razigranega.

STRELEC 
Vse, kar se bo dogajalo na čustvenem področju, vas bo pripeljalo do tega, da se odločite kam naprej. Slaba stran današnjega dne bodo pripombe nekoga od domačih.

KOZOROG
Nadzorujte v kočljivi situaciji svoja čustva, saj glede določenih odločitev še niste prepričani. Ko boste vedeli kako nadaljevati, bo vse skupaj dobilo drugačen priokus. 

VODNAR
V družbi se dogaja nekaj, kar vam ni preveč všeč, okoliščine so napete. Trenutno sta tudi z nekom od sodelavcev na različni valovni dolžini, zato se niti ne trudite da bi dopovedali, čeprav veste da imate prav. 

RIBI 
Zaupajte svoji presoji, saj veste, da vas lahko obrazi, ki samo obljubljajo hitro prinesejo okoli. Marsikdo vas bo želel usmeriti v napačno smer, vas zavesti, vendar ostanite pri svojem mnenju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.