Dnevni horoskop za petek, 28. januarja 2022

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Zavedajte se, da se boste težko soočili sami s sabo, zato ne analizirajte preveč situacije, na katero ne morate vplivati.
Oglej si celoten članek

Ljubezenske zadeve vas bodo po tihem skrbele, vendar ne delajte zagnano prehitrih korakov, ki bi lahko povzročili samo še večjo zmedo. Strasti se ne bodo polegle na enostaven način, ampak na vznemirljiv. (Vir: Horosko.si)

OVEN 
Spretno boste svoje odgovornosti na področju dela predali drugim, medtem ko se boste vi posvetili klepetanju in ogovarjanju. Planetarna pozicija prinaša samozavest in vznemirljive trenutke.

BIK 
Nikar vsem ne izdajte recepta, kako ste prišli do tako dobrih poslovnih rezultatov. V nasprotnem primeru vam lahko nekdo celo škodi. Samski biki, prenehajte se smiliti sami sebi.

DVOJČKA
Vse skupaj se lahko kljub luni v strelcu razvije mimo nadzora, ne glede na to, koliko se trudite. Včasih je prav to dobro, da spoznate resnico, počakati morate na naslednjo priložnost.

RAK
Službene obveznosti vas bodo fizično in psihično utrudile, zato se ne boste menili za hišna opravila. Vezani raki, po dolgem premoru in analiziranju, boste končno ustregli ljubljeni osebi.

LEV 
Na delovnem mestu bodite korektni do sodelavcev, saj lahko v nasprotnem primeru izbruhne kakšen nenaden konflikt. V domačem okolju pričakujte pozitivno vzdušje, zlasti tisti, ki imate otroke.

DEVICA 
Pred vami je naporen delovni dan. Obremenjeni boste s sestanki, ki se bodo zavlekli. Z energijo hodite po tanki liniji. Samo vprašanje časa je, kdaj se bodo težave v vas nakopičile.

TEHTNICA
Obdajali vas bodo občutki razdvojenosti, kar bo še poglobila pripomba nekoga od bližnjih. Če si želite poslovno napredovati, bo morala potrpeti zasebnost, če si želite več družinskega pridiha, boste težko zaslužili več.

ŠKORPIJON
Preverite, ali je sedaj res pravi trenutek, da govorite o svojih načrtih. Izgubljate potrpežljivost, saj se pojavljajo nesporazumi, ki bi se jim sicer lahko tudi izognili. Priklopite se na spontanost.

STRELEC 
Muhe in težave tistih, ki vas obkrožajo, vam bodo zelo na živce in komaj boste čakali, da bo dneva konec. Če ne boste tega vsaj malo prikrili, se vam v večernih urah obeta manjši spor.

KOZOROG 
Ker neprestano razmišljate o preteklih dogodkih, ste negotovi. Bojite se, da bo nekdo neposredno ogrozil vaš status. Nikar ne obupajte, verjemite vase in dovolite luni v strelcu, da vas razvedri.

VODNAR 
Pazite, da ne boste zaradi povečanega sarkastičnega delovanja prišli na slab glas. Harmoničen ljubezenski odnos se vam bo na trenutke zdel dolgočasen, zato boste strasti iskali drugje.

RIBI 
Ne pretiravajte s tistim, kar ni v vaši domeni. Prepovedan sadež lahko povzroči poplavo hrepenenja in uniči sadove vašega trdega dela v preteklosti. Za ljubezen tokrat ne boste našli časa.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.