Dnevni horoskop za petek, 29. oktobra 2021

Foto: Profimedia
Razveselili se boste informacije ali priložnosti, ki prihaja popolnoma nepričakovano.
Oglej si celoten članek

Sedaj je pravi čas, da nastopite pogumno, diplomatsko ter da si povrnete pravi ugled. Zadovoljni boste s potekom dejanj, samozavestni in prepričani, da vam lahko uspe vse, kar ste si zastavili. Skrivnosti bodo zajele področje ljubezni, vendar naj ne bo ljubosumje faktor reševanja težav, raje zamahnite z roko! (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Dan, ki ga bo polepšala luna v levu, lahko preživite zelo aktivno, po drugi strani pa nadzorujte svoje finančne potrebe in delujte bolj racionalno. V ljubezni boste tudi sramežljivi prišli na vrsto. 

BIK
Vaša vihravost lahko povzroči velike težave. Počutili se boste neuglašeno, neprijetno in malce zmedeno. Prišlo bo tudi do komunikacijskega nesporazuma. Vsekakor pa se skušajte držati pravil.

DVOJČKA
Vse, kar je na seznamu, boste želeli opraviti še danes, a ne bo šlo tako lahko. Tudi vi potrebujete počitek in trenutek, da se zberete. Če si ga ne boste privoščili, vam lahko tegobe pustijo sledi.

RAK
Čutnost bo ključ do zadovoljstva in pot v urejene odnose. Ustvarite romantično vzdušje v svojem domu in ljubljeno osebo presenetite z dobro večerjo. Samski pa si privoščite ogled filma s prijetno vsebino.

LEV
Razumevanje in dobra volja vas vodita k trenutkom sreče. Stopite aktivno v nov dan in skrbno pazite na finančno področje ter pomembne papirje, saj vam lahko nekdo povzroči škodo.

DEVICA
Zaradi vpliva lune v levu se bo logika stalila v svetu sanj, čustev in želja. Pazite, da ne boste poteptali romantičnega razpoloženja z resnimi razpravami o delu, ljubljena oseba vam to lahko zameri.

TEHTNICA
Če čakate na spontano spremembo, se ta kljub ugodni luni v levu ne bo zgodila. Pozabite nanjo in čez nekaj dni se bo zgodila sama od sebe. Dobro bi bilo, če bi za malenkost pozabili na večje zaplete.

ŠKORPIJON
Kljub veliki količini dela nikar ne odlašajte s počitkom. Razumevanje v partnerskem odnosu je ponovno na vaši strani. Sedaj je čas da zgladite nesporazume in se bolj zadovoljni podate naprej.

STRELEC
Presenečeni boste, saj se lahko izpolnijo sanje o iskreni ljubezni. Danes boste odprti, sočutni in zelo domiselni. Načrtovanje posebnega dogodka bo zelo pozitivno vplivalo na splošno počutje.

KOZOROG
Kljub napornim obveznostim boste znali z vplivom lune v levu poskrbeti zase. Telo nujno potrebuje nekaj umirjenosti, saj so za vami nadvse naporni dnevi. Skušajte uživati bolj zdravo hrano.

VODNAR
Spoznali boste, da ni vse izgubljeno in da obstaja upanje, ki ga tako močno potrebujete. Z luno v levu boste odprli srce in prav zaradi tega dobili odgovor na vprašanje, ki je za vas odločilno.

RIBI
Prihaja znatna mera optimizma, tako v ljubezni kot tudi na poslovni poti. Čutili boste, da ste zaradi ugodnega vpliva lune v levu nepremagljivi in da za vas ovire sploh več ne obstajajo.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.