Dnevni horoskop za petek, 3. februarja 2023

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Naspite se in si privoščite malo več svežega zraka.
Oglej si celoten članek

Skušajte odmislite vse kar je neuporabno ter poudariti vse, kar bi lahko v bližnji prihodnosti z vašo pomočjo zableščalo. Ljubezen bo še kako pomembno področje, ki ga boste z veseljem negovali. Ugotovite kje tiči kamen spotike in skušajte ravnati tako, kot bi vi želeli da ravnajo drugi. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Delovali boste iskreno in direktno, kar vam bo vsekakor prineslo veliko pozitivnega. Ko se boste o vsem kar je morda kompleksno pogovorili, bo vse potekalo spontano, tako kot si želite.

BIK 
Razmislite, ali je sedaj, ko se luna nahaja v raku res pravi trenutek, da govorite o svojih skritih načrtih. Lahko se vam zgodi, da bodo sogovorniki preveč trdno prepričani o svojem. 

DVOJČKA 
Na področju dela se boste tudi če bo potrebno vklopiti natančen pristop dobro odrezali. Ne pripravljajte odgovora osebi, ki vam ves čas niza samo dvomljive ter sumljive informacije.

RAK 
Ne morete se odločiti, toda vedite, da gre zaradi energije lune v vašem znamenju le za začasen zastoj. Pričakujete lahko miren dan, razen manjših iskric s sodelavcem ali sorodnikom. 

LEV 
Prihaja lepa priložnost, da nekaj končate na najboljši možni način. Nekaj vam gre na roko, kar boste hitro razumeli kot znamenje, da se je usoda končno prenehala igrati z vašo potrpežljivostjo. 

DEVICA  
Tudi če ste na nekem področju precej izkušeni, vam lahko zaradi energije lune v raku vseeno spodleti, in sicer pri malenkostih. Ponavljajo se težave s želodcem, ki so le posledica neprevidnosti in nezmernosti.

TEHTNICA 
Zgodba za katero ste bili prepričani da je zaključena se z energijo lune v raku, ki se rada ukvarja s preteklostjo ponavlja. K sreči vam je sedaj vse bolj jasno, zato ne boste dolgo kuhali zamere. 

ŠKORPIJON 
Pazite za volanom, saj boste zaradi situacij, ki so se odvile v zadnjem obdobju napeti in nepotrpežljivi. Pot od odločitve do realizacije bo žal dolga, zato se čim prej dobro pripravite.

STRELEC 
Ko vam bodo predstavili nekaj novega, se vam utegne izmuzniti kakšna beseda preveč, pazite, posebno če so vaše zaznave drugačne. Pri rekreativnih dejavnostih zavarujte ramena in vrat.

KOZOROG 
Čeprav si na svojem telefonskem zaslonu želite zagledati določeno ime, vas bo prijetno presenetil nekdo drug. V ljubezni se bo začelo razpletati šele, ko boste priznali svojo napako.

VODNAR 
Spoznali boste, da so nepredvideni dogodki priložnost, da spoznate resnico. Posebno glede srčnih zadev, pri katerih zaenkrat ne morete imeti zadnje besede. Nekdo bi si nenehno olajševal delo na vaš račun.

RIBI 
Vztrajali boste, da bi dokončali nekaj pomembnih pogovorov, vendar druga stran zaradi zadržanosti, ki jo prebuja vpliv lune v raku ne bo najbolj zainteresirana za argumentiranje. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.