Dnevni horoskop za ponedeljek, 1. avgusta 2022

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Ego ugaša, začutili boste noto ponižnosti.
Oglej si celoten članek

Zadovoljni boste z delom v zakulisju, ne boste se želeli izpostavljati. Z veseljem boste pomagali, ničesar pa ne boste pričakovali v zameno. Zadovoljstvo ob dobro načrtovanem in dobro opravljenem delu bo rezultat, ki ga potrebujete, da bi bili srečni. Pomembno je, da se vaša potreba po tem, da ste koristni, ne spremeni v potrebo po tem, da ste nekomu ves čas na razpolago. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Zaradi analitičnosti, ki jo prebuja luna v devici, boste odnos postavili pod drobnogled. Če se vi dobro počutite, je to vse, kar je zares pomembno, zato ne iščite težav tam, kjer jih ni.

BIK 
Počutje je na manjši prelomnici, zato bodite pozorni, da se zdravo prehranjujete, zaželenega pa bi bilo tudi več gibanja v prostem času. Sledite tistim, ki so aktivni.

DVOJČKA
Čeprav boste porabili kar nekaj časa, da nekoga prepričate, kaj si želite, bo vse skupaj zadišalo po zanimivi dogodivščini. Uživajte kolikor se le da in se nikakor ne pustite motiti.

RAK 
Konflikt, ki se bo začel zelo nedolžno, bo prerasel v spor in vam pobral voljo, da bi v določeni situaciji nadaljevali. K sreči se bodo napete in zoprne energije kmalu razblinile. 

LEV
Dovolili si boste, da vas bodo čustva popeljala na pravo mesto, le prilagajati se zaradi vpliva lune v devici ne boste želeli. Pričakujte več priložnosti za iskren in vznemirljiv pogovor.

DEVICA
Zvezde bodo poskrbele, da se bo na področju čustev veliko dogajalo, saj boste željni ljubezni in bližine. Uredijo se lahko tudi odnosi, ki so še pred nekaj dnevi veljali za nestabilne.

TEHTNICA
Nekdo se bo želel v spletni klepetalnici z vami nekoliko poigrati, vendar mu ne smete dovoliti. Raje bodite zvesti svojim načelom in ne razkrivajte tistih stvari, ki so bolj zasebne narave.

ŠKORPIJON
Škorpijoni boste danes kljub luni v devici, ki ohlaja čustva, malce preveč razmišljali o ljubezenskih zadevah. Najbolje bo, da se popolnoma prepustite in ne dvomite preveč.

STRELEC
Potrudite se in ostanite umirjeni, tudi če vas bodo neprestano vznemirjali. Predvsem brzdajte svoj temperament, saj bi v jezi storili stvari, katerih škodljive posledice bi čutili še dolgo časa.

KOZOROG
Na živce vam bo šel nekdo, ki vam ves čas nekaj predlaga. Na osebnem področju vam bo lažje, osredotočili se boste na nekaj, kjer ste samostojni in kjer lahko zadeve spremenite.

VODNAR
Če si hočete dobro, ne pričakujte, da vam bodo vsi, ki vas obkrožajo, prisluhnili. Ne doma ne med prijatelji ne boste besedno zmagali, saj se vse skupaj trenutno vrti malce proti vam.

RIBI
Vse, kar se vam bo dogajalo, vas bo razbremenilo, saj boste končno dobili potrditve za določene zadeve, ki so vas bremenile že nekaj časa. Luna v devici obljublja sistematične rešitve.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.