Dnevni horoskop za ponedeljek, 10. januarja 2022

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Energijo boste zaznavali kot podzavestno impulzivnost, ki se bo širila tudi na okolico.
Oglej si celoten članek

Nenadni dogodki lahko povzročijo motnje v odnosih, družinske spore ali spremembe. Svoj čas bo najbolj smotrno preživeti v družbi toplih, sočutnih in ljubečih ljudi, ki vas bodo znali spodbuditi v za vas pravi smeri. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Ne jezite se dopoldne, ko bo luna še v vašem znamenju na nekoga, ki za vas nima dovolj časa. Pokažite več pripravljenosti na enakopraven dialog, s katerim boste premostili nejasnosti.

BIK 
Tokrat lahko brez pomislekov začnete z nečim, kar je bilo za vas do sedaj neizvedljivo ali pretežko. V ljubezni hrepenite po pozornosti, obenem boste zelo radovedni.

DVOJČKA 
Pred vami bo priložnost, da nekaj naredite popolnoma drugače, kot od vas pričakujejo. Premislite, še zlasti, če niste najbolj zadovoljni s trenutno situacijo. Bodite bolj budni, saj bo vse skupaj preveč mikavno.

RAK 
V primeru težav z odnosi, ki jih bo povzročal prehod lune iz ovna v bika, raje upoštevajte pravila sproščenega življenja, kot da bi pretiravali. Uživajte, ne zapirajte se v temne in zaprte prostore.

LEV 
Prehodili ste že več kot pol poti glede pomembnega cilja, tako da se boste sedaj samo še prepustili čudovitim energijam. Premislite o tem, kako bi brez odrekanja izboljšali finančno stanje.

DEVICA 
Nekdo vas pozna in razume, kar vas bo v kočljivi situaciji navdušilo. Zato boste tudi nekoliko zmedeni. Glede dela ste vsekakor zaščiteni, saj boste znali zavarovati svoje interese.

TEHTNICA 
Previdno delujte v odnosih z značajsko stabilnimi, saj bosta v ospredju muhavost in spremenljivo počutje. Premalo ste pozorni z denarjem, zato se vam nakazuje nekaj zapletov.

ŠKORPIJON 
Naj vas ne motijo občasni zastoji, ki jih popoldne prinaša luna v biku, saj vam bo premor pravzaprav všeč. Pazite na besede, posebno z osebo, ki vam največ pomeni, saj sta trenutno v fazi občutljivosti.

STRELEC 
Izognite se prepiru, čeprav se boste borili s tistimi, ki slepo vztrajajo pri svojih dejstvih. Zapišite si vse, kar je pomembno, saj lahko spregledate zelo pomembno informacijo.

KOZOROG 
Veliko bo dela, vendar boste kljub temu znali poskrbeti tudi zase, da si vzamete nekaj prostega časa. Odnosi s prijatelji bodo večinoma prijetni in razigrani, še posebej v večernih urah.

VODNAR 
Popoldne, ko luna prehaja v bika, se boste sprostili in si končno vzeli nekaj časa zase. Skušajte tokrat preživeti več časa z osebo, ki vas vedno znova polni s pozitivno energijo.

RIBI 
Ne počutite se ravno najboljše. Morda je kriv način življenja ali prevelika obremenjenost, ki jo prinaša velika količina dela. Edina možnost je, da se sestavite.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.