Dnevni horoskop za ponedeljek, 12. oktobra 2020

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
To nas čaka v ponedeljek.
Oglej si celoten članek

OVEN
Splošno: 

Imate občutek, da vam drugi zavidajo vašo novo situacijo. To je za vas moteče, a nikar ne skrbite preveč, saj ste si vse to prislužili. Vsi, ki bi radi bili na vašem mestu, bodo morali ponovno ovrednotiti svoje cilje in se zanje tudi potruditi. To bo edini način, s katerim bodo lahko popravili svojo trenutno situacijo.

Ljubezen
Da ste pozorni in na prstih, se vam resnično obrestuje, vsaj ko gre za vaše zmenke. Pojavila se bo romantična priložnost, za kar se imate za zahvaliti vašemu instinktu in neustavljivemu čaru. Usedite se in uživajte v vožnji. Dan bo za vas vsekakor dober in uživali boste lahko v vsaki minuti.

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 4

BIK
Splošno: 

Zdi se, kot da vse skupaj pada narazen. Stvari se bodo dejansko tudi izboljšale, a za to boste morali najprej zapreti nekaj vrat. S tem boste dovolili, da se bodo druga vrata odprla. Enostavno pustite, da se zgodijo spremembe in vedite, da je pred vami srečnejši in boljši čas.

Ljubezen
Vas individualni slog bo lahko nekaj ljudi zelo presenetil, a ko bo prišla prava oseba, bo ta cenila prav vse na vas. Ne trudite se preveč in nikar se preveč ne pritožujte. Ste veliko boljši, cenite se. Enostavno uživajte v novem razmerju, ki vam bo dal vse in mogoče celo še kaj več.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

DVOJČKA
Splošno: 

Videti je, kot da zadnje čase stopate dva koraka naprej in tri nazaj. Najverjetneje je kriv vaš pristop, ki vam ne pomaga. Danes poglejte na svoje življenje z razdalje, če se je kje pojavila kakšna sprememba. Za vsako odločitev, ki jo naredite, obstaja enakovredna in nasprotna reakcija. Storite nekaj za izboljšanje.

Ljubezen
Ko bo prišlo do ljubezni, bo potrpljenje gradilo vaš karakter. To si redno ponavljajte, tudi skozi stisnjene zobe, če bo to potrebno. Zgodilo se bo na način, kot se to mora zgoditi – kar pa bo vsekakor drugače od pričakovanega. Preprosto sprejmite situacijo in lažje boste preživeli vse skupaj.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 2


RAK
Splošno: 

Sanje, ki ste jih pričeli uresničevati pred časom, kažejo dobre znake in ste na poti k uresničitvi. Slišali ste nekaj dobrih novic, ki vam bodo pomagale pri napredovanju z vašimi načrti. Novice, ki ste jih prejeli, bodo naredile velike težave nepomembne. To bo vsekakor vaš dan, zato uživajte, saj boste končno videli, da se vaše sanje uresničujejo.

Ljubezen
Zaradi nekega pogovora se boste morda odločili za zmenek v neznanih vodah. Ponavadi ste pripravljeni na pobeg, če oseba ne doseže vaših pričakovanj, a tokrat vam bo morda celo ugajalo, kako se bo vse skupaj končalo. Prepustite se in enostavno sledite toku dogajanja, uživali boste.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 6

LEV
Splošno: 

To bo čas, ko boste porabili nenavadno veliko časa za skrbi o denarju in razvidnemu pomanjkanju tega. Zaradi tega se boste izognili vsemu zapravljanju. Čeprav je pravilo palca vedno dobro za kontrolo nad porabo, bodite previdni, saj bi lahko nepričakovano šli na napačno pot in ostali praznih žepov.

Ljubezen
Diplomacija je neprecenljiva lastnost v sferi zmenkarij, a včasih ne morete konstantno reševati vseh delikatnih zadev. Tokrat bo potrebno soočenje. Ne bo lahko, a stvari se bodo izboljšale. Potrudite se in sprejmita nek kompromis, s katerim se bosta strinjala oba in bo deloval za oba dobro.

Ljubezen: 3
Služba: 1
Zdravje: 4

DEVICA
Splošno:

Vaša avtoriteta je že nekaj časa oslabljena. Videli boste, kako je, če nimate popolnega nadzora. To bo dober test za vas. Nezmožnost, da bi predali krmilo nekomu drugemu, bi lahko oslabila vaš položaj na dolgi rok. Prostovoljno predajte vajeti naprej, kar bo pokazalo vaš značaj, pa vas bodo podpirali tudi v prihodnosti.

Ljubezen
Vaša spogledljiva energija bo očarljiva. Celo ptice bi lahko pregovorili, da naj pridejo z dreves, toliko ljubeče energije boste oddajali. Pojdite in se pogovarjate o vseh temah, na katere se boste spomnili. Bili boste ljubeči in zabavni. V vsem skupaj boste neizmerno uživali.

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 3


TEHTNICA
Splošno: 

Izvedeli boste nekaj novic, ki vas bodo pretresle. Informacija bo sicer napačna, a drugi bodo mislili, da je resnična. Čeprav boste dokazali, da je informacija napačna, to ne bo zmanjšalo dejstva, da boste razburjeni zaradi napačne informacije. Nikar se ne sekirajte preveč, saj se bo vse uredilo.

Ljubezen
Naučili se boste hitreje, če boste nadaljevali previdno. Ne skačite od ene romance v drugo tako hitro – obstaja veliko stvari, ki so se nabrale iz vaših izkušenj. Poiščite svoj mir. Vaš notranji časovni razpored je pravi. Poskusite se ga čim bolj držati, nikar pa ne skrbite, če se ne bo vse časovno obneslo.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 1

ŠKORPIJON
Splošno: 

Opazili boste, da so drugi prijazni do vas. Vračali vam bodo, ker ste sami prijazni do njih in to celo desetkratno. Ta dan vas bo spomnil, kako močne in dobrodošle so lahko prijazne besede v ključnih trenutkih. Ne morete biti še bolj prijazni do drugih – poskušajte se malo omejiti in videli boste, kam vas bo to pripeljalo.

Ljubezen
Želeli boste samo na plesišče in malo zaplesati. Enostavno se boste zabavali kot še nikoli. Sprostite se in predajte se trenutkom. Morda pa bo to prava priložnost, da boste spoznali neko novo osebo, ki vam bo zatresla noge. Medtem, ko bodo imeli pari noč za zmenek, vi preprosto uživajte.

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 6

STRELEC
Splošno: 

Danes bo pozornost kar sijala na vas. To bo nekaj, kar ste pričakovali že nekaj tednov. Sedaj se vam bo končno uresničila želja. Morda boste morali druge vprašati za novice, saj jih bodo poskušali držati stran od vas. Tudi če ne boste nič izvedeli, se nikar ne obremenjujte. Slej ko prej boste izvedli vse pomembno.

Ljubezen
Lažna skromnost in neumni ponos vam bosta le v napoto. Svojemu egu dopovejte, da se mora umiriti, kadar sledite romantičnim interesom. Vezani, videli ste potencial, ki ga imata skupaj. Sedaj je vsekakor čas, da naredite prvi korak. Nič se ne pretvarjajte in bodite enostavno vi.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6


KOZOROG
Splošno: 

Čas bo pravi, da malo razmislite o sebi. Premislite, česa si resnično želite v življenju. Če imate težave s čimerkoli, bo vaš partner več kot pripravljen, da se pogovorite z njim o vaših najglobljih in najbolj zaupnih skrbeh. Povejte vse lepo počasi. Verjemite, na koncu se boste počutili veliko bolje.

Ljubezen
Kje bi bili brez vaših prijateljev? Skupaj ste šli skozi vse vrste romantičnih situacij. Načrtujte noč skupaj z njimi – vsekakor pa določite pravilo, da nihče ne sme govoriti o zmenkih. Čas bo pravi za to, da cenite eden drugega. Uživali boste in preživeli nepozabno noč, ki jo boste vsekakor želeli ponoviti.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

VODNAR
Splošno: 
Ste samozavestni in zaupate v vaše sposobnosti. To bo enkraten čas, da si postavite cilje in sledite vašim ambicijam. Vaša pot morda ne bo tradicionalna, ampak boste z malo truda sijali v središču pozornosti. Uživali boste v takšni situaciji, a nikar se ne prenaglite, saj bi se vse skupaj lahko še prehitro končalo.

Ljubezen
Najboljši trenutki so vedno tisti nenačrtovani. Seveda, potem pa obstaja tudi dejstvo, da lahko rečete, da ste to vedeli vseskozi. A kdo resnično ve vse, ko pride do ljubezni? Enostavno uživajte v tem, kar imate sedaj. Z malo več truda in pripadnosti pa bosta lahko ustvarila dolgotrajno vezo.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 5

RIBI
Splošno: 

Vaša kreativnost išče nova področja. Lotite se novega hobija. Enostavno navdušeni boste, kar bo prineslo razburjenje še na druga področja vašega življenja. Družinsko življenje in vaše delovno okolje vam bosta le v veliko korist pri vaših odločitvah, ko boste poskušali nekaj novega.

Ljubezen
Torej, zmenek ni potekal po vaših pričakovanjih. Obstajalo je veliko prijateljstva, a nobena iskrica ni preskočila. Nikar ne skrbite, to ni nobena napaka. Vsekakor obdržite to osebo v bližini – morda pa pozna kakšno osebo, ki bo enostavno popolna za vas. Ni še vse izgubljeno, kot se zdi na prvi pogled.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 5

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.