Dnevni horoskop za ponedeljek, 13. maja 2019

Foto: Profimedia
Koga čaka lep začetek tedna?
Oglej si celoten članek

OVEN
Splošno:

Trma in prepiri vam danes vsekakor ne bodo koristili. Bodite odprti in sprejmite drugače misleče sodelavce in njihove ideje. Marsikatera bo dobra in jo boste lahko uporabili. Na večjo finančno injekcijo, ki bi vaš bančni račun naredila bolj stabilen, boste morali počakati vsaj še nekaj dni. Razmišljajte o dopustu, saj potrebujete počitek in sprostitev.

Ljubezen:
Samske čaka nekaj zanimivega, morda celo divjega. Morda vas cela situacija ne bo preveč navdušila, vendar pa vseeno poskušajte poiskati bolj zabavno plat v vsem skupaj. Vezani pa boste hrepeneli po adrenalinu. Zaželeli si boste nekaj sprememb v vajinem odnosu. Skrajni čas, da nekako popestrita vajino druženje.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 3

BIK
Splošno:

Končno boste našli izgubljeni smisel in krenili ciljem naproti. Prav tako pa boste ponovno stopili v stik z nekdanjim sodelavcem, s katerim bi radi začeli sodelovati. Popoldan bo zaznamovan s financami. Razmišljali boste o investicijah. Preden boste kakorkoli ukrepali, pa se nujno pogovorite s poznavalcem. Meditiranje vas bo sprostilo in pomirilo.

Ljubezen:
Vezani boste dobili nenavadno idejo. Zamislili si boste, da bi s partnerjem začela življenje čisto na novo, nekje drugje. Vendar pa partner ne bo tako navdušen, zato počakajte, preden mu boste to zaupali, da vas ne bo že danes spravil v slabo voljo. Samski pa boste razmišljali, kje bi našli nekoga, ki bi vam bil kos. Morda pa ta oseba ni tako daleč. 

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

DVOJČKA
Splošno:

Znašli se boste v situaciji, kjer vam bodo najbolj koristili hitri odzivi in iznajdljivost. Bodite pozorni na to, da se boste povezali z ljudmi, ki imajo določena poznanstva. Na finančnem področju si boste lahko malce oddahnili, saj vam bo današnji dan prinesel dobre novice in uspeh. Utrujenosti se danes ne boste mogli izogniti, pojavil se bo tudi glavobol.

Ljubezen:
Za vezane bo dan naporen, saj boste imeli veliko dela. To vam bo seveda pustilo bolj malo časa za vas in vašo boljšo polovico. Vseeno pa si vmes vzemite čas in pokličite partnerja. Vaša pozornost mu bo dobro dela. Samski pa nehajte sanjariti o popolnem partnerju. Včasih je potrebno znižati naše želje, da dobimo tisto, kar potrebujemo. 

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 3

RAK
Splošno:

Danes boste dokončali projekt, a zaradi tega ne boste obmirovali. Z mislimi boste že pri novih nalogah, saj veste, da je to edini način, ki vam bo omogočil razvoj in soočenje z novimi izkušnjami. Finančno stanje bo razveseljivo. Počnite stvari, ki jih radi počnete. Jutranji ali večerni sprehod bo na vas deloval naravnost zdravilno.

Ljubezen:
Vezani se morate spraviti ven iz vajinega doma. Preveč časa preživita za štirimi stenami in skrajni čas je, da se odpravita v družbo. To bo popestrilo vajini življenji. Samski pa boste še naprej imeli tisto pozitivno energijo, ki se vas drži že nekaj dni. In danes vi napravite prvi korak ter pristopite k temu simpatičnemu neznancu. Si upate?

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

LEV
Splošno:

Poslovni odnosi bodo zelo naporni, a vseeno ne pokažite svojega vznemirjenja, saj si s tem ne bi naredili medvedje usluge. Če ne želite biti na izgubi, se pred večjimi finančnimi investicijami posvetujte s tretjo osebo. Počutje ne bo najboljše. Izogibajte se zaprtim prostorom.

Ljubezen:
Čaka vas naporen dan, saj se bo pojavilo kar nekaj težav. Vezani jih boste imeli predvsem s partnerjem, saj vas nikakor ne bo razumel. S pogovorom počakajte še nekaj dni, da se ne bosta danes sprla. Na samske pa bo imela močan vpliv neka starejša oseba. Ne spustite se v prepir, dajte ji prav, vi pa si mislite svoje. 

Ljubezen: 1
Služba: 3
Zdravje: 2

DEVICA
Splošno:

Presenečenjem kar ne bo videti konca. Službenemu projektu ne boste kos, zato prosite za pomoč tiste, za katere veste, da vam bodo pomagali. Z denarjem bodite zelo preudarni in ne zapravljajte po nepotrebnem. Zaradi nerednega spanca se utegne pojaviti glavobol ali celo migrena. Potrudite se, da zdravje ne bo trpelo na račun dela.

Ljubezen:
Samski boste imeli danes veliko opravkov in vaše misli bodo begale iz enega konca na drugega. Vmes si vzemite čas za dobro kosilo, kar vas bo sprostilo. Vezani pa ne boste vedeli, kako stojijo stvari med vama s partnerjem. Le enkrat se morata pogovoriti o tem, potem pa vama bo lažje. Ne oklevajte s tem pogovorom. 

Ljubezen: 2
Služba: 2
Zdravje: 3

TEHTNICA
Splošno:

Služba vas bo utrujala in izčrpavala. Skrivnost, ki vam jo bo zaupal sodelavec, pa boste težko obdržali zase, a vam bo vseeno uspelo. Danes boste zadovoljili svoje potrebe po materialni varnosti. Zvečer si privoščite dolg sprehod. Nadihajte se svežega zraka. Sprostite se in umirite tako telo kot duha. Vaše počutje bo dobro.

Ljubezen:
Vezani boste danes polni energije, ki jo boste na žalost usmerili v kaj nekaj drugega, ne v vajin odnos. Partnerju boste morali obrazložiti, zakaj nimate časa zanj. Samski pa boste danes razpeti med različne možnosti. Morda jih bo kar preveč, kar vas bo lahko zmedlo. Naredite tisto, kar bo vas najbolj osrečilo.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

ŠKORIPJON
Splošno:

Ko se boste v službi končno sprijaznili s stanjem, kakršno pač vlada v zadnjem času, boste nepričakovano doživeli spremembo na bolje. Ne prikrivajte informacij. Zaradi denarja pa se nikar preveč ne obremenjujte, saj se bo vaše finančno stanje kmalu bistveno izboljšalo. Tudi počutje bo boljše kot v prejšnjih dneh, a vseeno poskrbite za sprostitev.

Ljubezen:
Nek dogodek bo vezane ponovno spravil v obdobje najbolj nore zaljubljenost. Vaš partner bo namreč naredil nekaj presenetljivega in oba bosta izredno navdušena nad izkupičkom. Samski pa boste danes bolj v središču pozornosti, kakor ste navajeni. Izkoristite dan in končno osvojite tisto simpatijo, ki jo že tako dolgo opazujete. 

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 4

STRELEC
Splošno:

Vaše delo bo utrlo pot določenim spremembam na delovnem mestu. Te bodo za nekatere pozitivne, za druge malo manj. Finančno stanje je zadovoljivo, seveda pa nikar ne bodite preveč razsipni z denarjem. Zdravje vam bo še naprej dobro služilo, boste pa vse bolj pogosto občutili utrujenost. Okrepite imunski sistem.

Ljubezen:
Vezane bo mučila misel na nek dogodek. Nikakor se ne boste mogli odločiti, ali bi počakali na izid situacije ali bi se pogovorili s partnerjem. Vprašajte se, kako vam bo lažje. Samski pa nikar ne skrivajte svoje prave narave. Ljudem ste všeč točno taki, kakršni ste, zato se ne pretvarjajte. Bodite odprti in dostopni.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 3

KOZOROG
Splošno:

Vaše zamisli o nekem projektu bodo nalete na veliko odobravanje, a boste morali na finančno podporo še vseeno malo počakati. Z denarjem ne boste imeli težav, le ne ukvarjajte se preveč s finančnimi težavami drugih. Morda bi bil že čas, da začnete bolj skrbeti zase. Danes mislite na zdravje in fizično aktivnost.

Ljubezen:
Na splošno velja za razmerja, da je potrebno v njih vložiti veliko dela. In danes boste to vezani tudi spoznali. Partner bo od vas veliko pričakoval, zato se le potrudite. Samski pa nikar ne zapravite ugodnega dneva pred televizorjem. Raje se odpravite ven, kjer boste imeli dejansko možnost, da boste koga spoznali.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 4

VODNAR
Splošno:

Ne razmišljajte o prihodnosti in načrtih, saj so pred vami spremembe, ki se jim boste morali prilagoditi. Ne bodite črnogledi. Del zasluženega denarja naložite za slabše čase, del dobička, ki ga ne boste pogrešali, pa podarite v humanitarne namene. Ne izgubljajte časa in energije za ljudi, ki vam ne ustrezajo in dvigujejo raven stresa.

Ljubezen:
Vezani boste danes potrebovali sprostitev. Z boljšo polovico se odpravite na sprehod v gozd ali na bližnji travnik. Tako se bosta nadihala svežega zraka. Ko bosta prišla domov, se bosta z veseljem posvetila drug drugemu. Samski pa boste spoznali zanimivo osebo, vendar ne računajte na kaj več. Iz tega se bo razvilo le dobro prijateljstvo. 

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 2

RIBI
Splošno:

Vse bo odvisno od tega, kako prilagodljivi in iznajdljivi boste. Če boste mirni in pripravljeni na kompromise, boste lahko naredili velik korak naprej na kariernem področju. Finančna situacija bo spodbudna, zato se boste rade volje odpravili po nakupih. Nikar se ne lotite diete, saj bi oslabila vaše telo.

Ljubezen:
Vezani boste ugotovili, da lahko že iz navadnega pogovora z vašo boljšo polovico dobite veliko podatkov o njenem razmišljanju. Morda je čas, da si vzameta nekaj uric za globok pogovor. Samski pa boste danes navduševali ljudi okoli sebe z zanimivimi idejami. Vseeno pa sprejmite ponudbo za sodelovanje, če vam jo bodo ponudili. 

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.