Dnevni horoskop za ponedeljek, 15. avgusta 2022

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Zaradi konjunkcije med Luno in Jupitrom boste čutili željo, da se povežete s podobno mislečimi.
Oglej si celoten članek

Sposobni boste prisluhniti spodbudam iz notranjih virov, ki vas intuitivno usmerjajo k sreči. Pomembno bo, da razmislite o tem, kako dobro se trenutna življenjska pot ujema z globljo vizijo namena, ki ga želite manifestirati. Prisluhnite svoji podzavesti in številnim notranjim namigom, ki vas usmerjajo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Prepričajte se, da bodo stvari urejene in nikar ne iščite v domačem okolju raznih bližnjic. Raje dvakrat preverite vse kar je potrebno opraviti, da ne boste česar obžalovali.

BIK
Kljub energiji lune v ovnu lahko najdete v sebi še kanček sočutja, da bi pomagali drugim. Zato boste zelo radodarni, naklonjeni, predvsem pa boste znali prisluhniti.

DVOJČKA
Zmanjkuje vam izgovorov, zato se bo počasi treba soočiti. Dejstvo je, da si nečesa ne želite več tako kot v preteklem obdobju, kar boste tudi pokazali ter pričakovali, da vas razumejo.

RAK
Na čustvenem področju se boste malce oddaljili od simpatije ali ljubljene osebe. S pomočjo energije lune v ovnu boste začeli razmišljati bolj o sebi in o svojih prioritetah.

LEV
Nova obzorja vam bodo odprli prijatelji ter družinski člani in sicer z majhno vendar pomembno opazko. Tisti levi, ki ste žalostni ali razočarani, pomaga vam lahko upanje.

DEVICA
Domače okolje bo zaradi napete energije lune v ovnu zahtevalo veliko vašega truda in prilagajanja. Največ boste tokrat naredili s prijaznostjo, ki bo zakrpala nemirne vibracije.

TEHTNICA
Visoki cilji in motivacija bodo tokrat drveli po vaših mislih. Več previdnosti na finančnem področju v prihodnjih dneh ne bo odveč, saj vas slaba odločitev lahko stane veliko denarja.

ŠKORPIJON
Doma bodo občudovali vašo iznajdljivost ter zabavno plat, ki jo prebuja luna v ovnu. Znali se boste nasmejati in uživati tudi v nerodnih situacijah, ki opirajo nova vprašanja.

STRELEC
Z lahkoto boste v svoje življenje vnesli pozitivno energijo, se podali na nove poti in se znebili negativnih vzorcev iz preteklosti. Ob strani vam bodo ves čas stali iskreni prijatelji.

KOZOROG
Z energijo današnjega dne, ki bo dišala po optimizmu boste več kot zadovoljni in tokrat se vam lahko ponudi priložnost za krajši oddih, s katerim boste zagotovo napolnili baterije.

VODNAR
Imeli ste občutek, da se je nekdo spravil na vas, vendar se vse negativno počasi zaključuje. Vsaka preizkušnja ima v življenju določen namen, le dovolj budni morate biti.

RIBI
Situacije bodo zadovoljive. Če se ne bo dogajalo po vaših željah, se boste morali potruditi, da negativne misli ne bodo ušle izpod nadzora. Postavljeni boste pred večje odločitve.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.