Dnevni horoskop za ponedeljek, 23. marca 2020

Foto: Profimedia
Nov teden, nova napoved.
Oglej si celoten članek

OVEN
Splošno: 

Na delovnem mestu se boste znašli med kupi papirja, ki jih bo treba urediti. To vam bo vzelo veliko časa, za kar se ne boste utegnili posvečati drugim stvarem, ki vas vzpodbujajo pri ustvarjalnosti in domišljiji. Finančno stanje: v službi si boste delili dobiček. Bodite pravični, ko imate opravka z denarjem. 

Ljubezen:
Vaša boljša polovica je mnenja, da vas pozna bolje kakor lastno dlan. Skrajni čas je, da ji dokažete, da se v vas skriva še veliko več. Presenetite jo. Samski boste izredno veliko razmišljali o svoji prihodnosti. In imeli boste tudi izredno ugoden dan, da začnete dejansko delati na uresničevanju svojih želja. 

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

BIK
Splošno: 

Pri delu boste delovali razumsko in premišljeno. Ker vas občutek pogosto vara, se raje zanašate na svoje miselne in delovne sposobnosti. Točno veste, kaj zmorete in česa ne. Tvegate zelo redko. Zdravje: posvetite se športu, ki vas sprošča in umirja, z njim pa boste okrepili tudi mišični tonus. 

Ljubezen:
Zjutraj boste imeli vezani občutek, da je pred vami precej dolgočasen dan. Vendar vam bo vaša boljša polovica precej popestrila popoldan. Prepustite se njeni igri. Samski lahko pričakujete sporočilo bivšega partnerja. Razmislite, kako se boste odzvali in če bi bilo sploh pametno odgovoriti. 

Ljubezen: 3
Služba: 6
Zdravje: 4

DVOJČKA
Splošno: 

V službi si boste prizadevali za uresničitev ciljev, ki vas bodo popeljali na vodstven položaj. Sicer je pred vami nadvse uspešen dan. Z lahkoto boste sprejemali kompromise na vseh ravneh in tudi nadrejeni vam bodo naklonjeni. Le na zasebnem področju se pazite trmoglavosti. 

Ljubezen:
Včasih ni dovolj, da svojemu partnerju le poveste, da ga imate radi. To morate tudi pokazati. In vsekakor se boste morali danes bolj potruditi, da dokažete svojo predanost. Samski se boste počutili več kot odlično, kar vas bo navdalo z veliko mero samozavesti. Podajte se na lov za svojo simpatijo. 

Ljubezen: 6
Služba: 6
Zdravje: 5


RAK
Splošno: 

V delovnem okolju boste dočakali pomembne novice. Raki, ki iščete zaposlitev, se danes utegnete odzvati povabilu na razgovor z nekim delodajalcem. Pokažite svojo kreativnost, predvsem pa bodite odločni in jasni pri zastavljanju vaših ciljev. Ne spustite se prenizko. Zdravje: zelo verjetna sta nemir in nervoza. 

Ljubezen:
Samski boste morali ponovno priskočiti na pomoč prijatelju. Ta bo namreč preveč zadržan, da bi svoji simpatiji izkazal naklonjenost, zato boste morali kar vi narediti ta korak namesto njega. Vezani si sicer ne boste mogli privoščiti razkošnega večera zunaj, vendar bo dovolj že to, da pripravite nekaj romantičnega kar doma. 

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 2

LEV
Splošno: 

Na področju kariere vas zanima vse novo in neraziskano. Še naprej boste razvijali svoje ideje in širili znanje med ostale sodelavce. Z nekim prijateljem boste na bojni nogi, zvečer pa se bo pokazalo, da je šlo le za prehodno fazo. Odpustite in pojdite dalje. Čaka vas neka obveznost, ki se ji uspešno izogibate. 

Ljubezen:
Samske ribe ste zadnje dni precej pod stresom, zaradi vseh obveznosti, zato ste malce pozabile nase in na svoje dobro počutje. Bolj kot se boste sprostile, boljše bo vaše romantično življenje. Vezane boste morale enkrat za spremembo postaviti sebe v ospredje. Pozabite na težave partnerja. 

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 5

DEVICA
Splošno: 

Na delovnem mestu se bodo vaše odločitve izkazale za zelo modre, zato vas bo preplavila sreča. Popoldne boste potrebovali nekaj trenutkov miru in samote, toda proti večeru le okrepite svoje družabno življenje. Zdravje: užijte čim več tekočine. Izogibajte se energijskim napitkom.   

Ljubezen:
Samski  ovni, včasih morate obstati na mestu. In prav sedaj imate pred seboj obdobje, ko se zadeve ne bodo kaj veliko spreminjale. Bolj kot boste sproščeni, hitreje lahko pričakujete spremembe. Vezani boste deležni malce nenavadnega vedenja s strani simpatije. Da omilite čustvena nihanja, uporabite svojo pozitivno energijo. 

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4


TEHTNICA
Splošno: 

V službi zahtevate enakovreden odnos z ostalimi. Če se boste še naprej borili in prepirali, vam bo to onemogočeno. Pomirite se in se do ostalih obnašajte tako, kot bi si vi želeli, da se oni do vas. Finančno stanje: zadovoljili se boste z majhnim prihodkom. Vaše zdravje bo stabilno.

Ljubezen:
Vezanim se bodo pojavile neke želje, ki pa jih nikakor ne boste mogli zaupati svoji boljši polovici. Čeprav vas je še tako strah, lahko računate na to, da vas bo partner podprl. Samski imate odlično obdobje, da preizkusite tisti nov pristop, o katerem ste razmišljali že toliko časa. Obrestovalo se vam bo.  

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4

ŠKORPIJON
Splošno: 

Dvojčki ste ambicioznega duha, kar se izraža predvsem na področju službe. Pogosto ste odmaknjeni od čustvenega sveta, saj svoje darove izživite v delu, kjer lahko brez zavor in pritiskov spremljate svoje vizije za prihodnost. Na tak način pa velikokrat zanemarjate tiste, ki jih imate radi. 

Ljubezen:
Samski zaprite oči in si predstavljajte svojo ljubezensko prihodnost, kakršno si želite. Je kaj podobna vašemu trenutnemu stanju? Če ne, potem takoj začnite delati na tem! Vezani se boste morali osredotočiti na vajin odnos. Večer preživita doma, v družbi drug drugega. Manjka vama nekaj kakovostnih uric.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 4

STRELEC
Splošno: 

Vaša samozavest vztrajno raste in pripravljeni ste se soočiti s poslovnimi in zasebnimi izziv, ki so pred vami. Finančno stanje: priložnostno boste zaslužili več denarja in uživali v razkošju. Vendar se znate raki poveseliti tudi drobnih stvari. Bodite odprti za najbližje in jim pokažite svoje srce. 

Ljubezen:
Vezani se boste tudi danes počutili popolnoma usklajeno s svojo boljšo polovico. Celo dopolnjevala si bosta stavke, kar se vama do sedaj ni dogajalo. Uživajte te srečne trenutke. Samski boste preveč razmišljali. Poskusite svoje misli spremeniti v resničnost, še posebno, če vam po glavi hodi tista vaša simpatija. 

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 5


KOZOROG
Splošno: 

Pot do visokega mesta na službenem področju je možna, vendar le, če boste dejavno vključeni v več projektov hkrati. Naporno bo, a se nedvomno splača potrpeti. Finance so stabilne. Zdravje: obvezno morate utrditi svoje mišice. Najbližji vas bodo spodbudili k telovadbi. 

Ljubezen:
Samski levi, nekdo se bo precej trudil okoli vas, vendar vi nikakor ne boste popustili njegovim šarmom. Poskusite se narediti bolj dostopne, drugače so pred vami osamljeni dnevi. Vezani se boste podali na lov za skupnimi počitnicami. Pogovorita se, kam si želita iti in skupaj najdita najboljšo možnost.  

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

VODNAR
Splošno: 
Pri delu vas bodo trepljali po ramenih, a vam je že jasno, v katerem grmu tiči zajec. Pazite se hinavščine in zahrbtnosti, še posebej pa neke osebe, ki ju je polna. Zdravje: nebrzdano uživate v slastni in bogati hrani, vendar pazite, da ne boste imeli potem težav z odvečnimi kilogrami.  

Ljubezen:
Samske device razmislite o drugi možnosti, ki bi jo lahko dale neki pomembni osebi v vašem življenju. Že res, da je prvič naredila napako, a vendar se iz njih učimo, kajne? Vezane boste morale najti prave besede, kako partnerju povedati kritiko na njegov račun. Pazite, da ne boste preveč stroge ali nesramne. 

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 3

RIBI
Splošno: 

V delovnem okolju  bodo zadeve potekale počasi, a kaj kmalu boste opozorili nase. Kar kipeli boste od delovnega elana in energije, kar vas lahko popelje do uspešnega rezultata. Popoldne si vzemite nekaj prostega časa in se odpravite na sprehod v naravo. Prisluhnite petju ptic, sprostili se boste. 

Ljubezen:
Vezane tehtnice se zavedajte, da imajo vsi odnosi vzpone in padce. Tudi vajin. Zato naj vas ne prizadene preveč tale težavica, ki se vama bo pojavila na poti. Samske boste malce razočarane s strani svoje simpatije. Ve ste namreč naredile prvi korak, ni pa tistega pravega odziva. Osredotočite se na koga drugega. 
 
Ljubezen: 1
Služba: 4
Zdravje: 2

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.