Dnevni horoskop za ponedeljek, 3. oktobra 2022

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Energija Prvega krajca bo spodbudno delovala predvsem na ženski spol, prihaja prebujenje, povezano s številnimi preobrazbami.
Oglej si celoten članek

Znali se boste poglobiti v tiste stvari, ki so vas še pred kratkim močno begale. Prisluhnite tišini in komentarjem tistih, ki se še kako dobro zavedajo, kako se določene zadeve odvijajo. Ljubezenske vibracije vas bodo močno presenetile. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Čeprav je pomemben načrt dobro premišljen, ga začnite uresničevati šele takrat, ko boste dobili potrditve, da ste na pravi poti, saj se v ozadju kljub luni v kozorogu  nakazujejo manjše ovire.

BIK
Z energijo Prvega krajca se boste znašli pred pomembno prelomnico na zasebnem področju. Čas je, da ne glede na vse sprejmete pomembne odločitve, ki bodo spremenile vašo pot. 

DVOJČKA
Prihaja občutek, da nekaj zamujate in da je nekaj na področju kariere in denarja šlo mimo vas. Morda je bolj smiselno, da zaključite s sto zadevo, ki vas še vedno zanima. 

RAK 
Na poslovnem in finančnem področju s pomočjo energije lune v kozorogu pozornost usmerite v napredek. Lažje kot običajno se boste izognili napačnim odločitvam, tudi energije ne boste izgubljali. 

LEV
Jezilo vas bo, saj se boste neprestano ukvarjali z zoprnimi in zapletenimi zadevami, ki nikakor ne bodo enostavne. Poskusite biti bolj samozavestni in optimistični, kar vam lahko pomaga.

DEVICA 
Zadovoljni boste šele,  ko boste prišli do pravih odgovorov. Sprejmite pomoč dobrega prijatelja, ki vas bo s svojo vztrajno energijo prepričal, da se mu pri nečem čim prej pridružite.

TEHTNICA
Nečesa pomembnega ne boste razumeli, dogajale se vam bodo zoprne situacije, ki bi jih bilo najboljše pustiti na miru. Prvi krajec bo poskrbel, da vsaj čustva nekoliko dozorijo.

ŠKORPIJON
Poskusite se kljub trdi energiji lune v kozorogu dotakniti duševnega miru. Ne dovolite, da vas zoprni sodelavec s svojimi pripombami vrže iz tira. Ostanite močni ter predvsem odločni.

STRELEC
Ne pričakujte, da vas bodo drugi spravili v dobro voljo. Preveč intenzivno razmišljate o nečem, kar je zelo zahtevno, tudi čas z luno v znamenju kozoroga vam nekako ni najbolj naklonjen.

KOZOROG
Presenečeni boste, saj boste ravnodušni ob dogodkih, ki bi vam v drugačnih okoliščinah povzročili veliko skrbi. Spoznali boste, da ste z nečim preprosto pretiravali.
 
VODNAR
Neprestano odvračanje misli od pomembne naloge, ki vam lahko prinese napredek, ne bo najbolj pametna odločitev. Če  se boste bolj osredotočili in upoštevali pravila, vam bo uspelo.

RIBI
Na področju kariere in denarja lahko z energijo lune v kozorogu pričakujete izboljšanje, ki vam bo podarilo upanje na boljše čase. Ne pozabite pa brati tudi med vrsticami.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.