Dnevni horoskop za ponedeljek, 30. oktober

Foto: Profimedia Horoskop
Zadnji ponedeljek v oktobru bo takšen.
Oglej si celoten članek

OVEN

Splošno: 
Odvrzite okove, ki vas ovirajo pri naslednjem koraku. Skrajni čas je, da naredite nekaj v tej smeri. Naj vas ne bo strah, da vam ne bi uspelo, saj nimate utemeljenih razlogov za to. Partner želi od vas več pozornosti in danes bo več kot primeren dan, da mu jo namenite. Peljite ga na zmenek.

Ljubezen: 
Ljubezen vezanih se bo nocoj razcvetela. Ko se bo večer prevešal v noč, bo slepo strast zamenjala globoka in predana ljubezen. Navidezno neobremenjena narava samskih pa danes ne bo videti optimistično. Čeprav ste vedno zaupali v svoje osvajalske sposobnosti, je prišel čas za spremembe.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

Magazin Erotični horoskop za teden med 30.10. in 5.11.2017

BIK

Splošno: 
Danes bodo v ospredju prijateljstvo, razumevanje in harmonični odnosi. Čas bo nadvse primeren za branje, druženje in pa tudi potovanje. Če vam čas ne dopušča, pa skočite vsaj na kakšen izlet s partnerjem ali prijatelji. Spoznali boste nove ljudi in se domov vrnili polni utrinkov in pozitivnih spominov.

Ljubezen: 
Današnji dan bo vezanim prinesel kar nekaj dobrih novic in veliko možnosti za uspeh v ljubezenskih zadevah. Tudi večer čim bolje izkoristite. Samski pa boste dobili nocoj izjemne priložnosti za vstop v novo ljubezensko zvezo, a se vseeno prehitro ne spustite v avanturo, saj bi vas neka oseba nasprotnega spola lahko izdala.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

DVOJČKA

Splošno: 
Danes boste malenkost zbegani, občutili pa boste tudi nemoč. Če boste morali ravno danes sprejeti kakšno pomembno odločitev, bo možno, da se boste odločili napačno. Iz tega razloga raje počakajte na jutri, če boste le lahko, saj bodo stvari jutri precej bolj jasne.

Ljubezen:
Samskim se bo že zgodaj zjutraj ponudila izredna priložnost, katere bi običajni bili veseli, danes pa vam ne bo pomenila veliko. Določiti boste morali lestvico prednosti. Vezani pa boste od partnerja pričakovali več, kot pa vam bo dejansko ponudil, zato bosta večino dneva sprta.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

RAK

Splošno: 
Današnji dan bo izredno primeren za nakupe vseh vrst. Predstavnice ženskega spola bo vleklo v velika trgovska središča, kjer si boste privoščile nekaj novega. Če vaše finančno stanje to dopušča, se le prepustite in nikar ne imejte slabe vesti. Ostali pa počakajte na bolj ugodne čase.

Ljubezen: 
Samski izkoristite današnji dan, obeta se vam namreč zanimivo srečanje. Zvečer pričakujte vznemirljive dogodke. Vezani pa boste danes želeli poglobiti razmerje, a boste morali za to tudi kaj ukreniti. Zaupanje je temelj razmerja in če želita razpravljati o skupni prihodnosti, bosta morala graditi na njem.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

LEV

Splošno: 
Obljubili ste si, da boste skrbeli za redno fizično aktivnost. Nikar ne pozabite na to obljubo, saj je več kot odlična za vas. Še posebno v zadnjem času, ko ste prenapeti zaradi vseh skrbi, ki vas obremenjujejo, se morate večkrat sprostiti v naravi. Poleg tega vam bo to pomagalo pri borbi s kilogrami.

Ljubezen: 
Tisti, ki še niste v razmerju, boste končno dobili prave priložnosti na ljubezenskem področju. Oseba, ki vam je že dalj časa simpatična, vam bo prav danes dala namig - ne spreglejte ga! Vezanim pa bo ljubezen danes spremenila pogled na svet in v vsakem trenutku boste na razpolago svojemu partnerju, ki bo nad tem navdušen.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 4

DEVICA

Splošno: 
V službi vam bo šlo danes delo odlično od rok. Če bodo vaši sodelavci zamujali z delom, boste lahko opravili tudi nekaj njihovega dela. S tem pa boste postali še bolj priljubljeni, kot ste že. Razjeziti vas utegnejo le neke malenkosti, za katere bo odgovoren prijatelj. Že jutri bo vse v redu.

Ljubezen: 
Samski se boste zjutraj zavedli, kako kruto je lahko življenje, a v resnici je boljše, kot je trenutno videti; konec koncev bi lahko bilo še slabše. Nazadnje boste vse uspešno prebrodili. Vezani pa boste spoznali, da je čas, da začneta s partnerjem na določene pripetljaje gledati kot na nekaj, kar naj bi pustila v preteklosti.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

TEHTNICA

Splošno: 
Danes boste bolj razumni kot ste običajno. Čustva in strasti boste skorajda pustili ob strani, raje se boste posvetili analitičnemu razmišljanju. Če boste preveč kritični do nekoga, ga utegnete prizadeti, zato pazite na svoje izražanje. Če vas privlači neka novost, danes uvedite spremembe.

Ljubezen: 
Tisti, ki niste v razmerju, boste danes zvečer ponovno preizkusili svojo moč zapeljevanja, saj boste občutili neko čarobno ljubezensko vznemirjenje. Vezani pa imate pred seboj nadvse prijeten, zanimiv in družaben večer. Edina šibkost, ki bi vam znala zagreniti sladke trenutke, bo ljubosumje, ki vas bo glodalo popolnoma brez vsakega razloga.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

ŠKORPIJON

Splošno: 
Malenkost ošabni boste, s čimer na marsikoga ne boste naredili dobrega vtisa. Še pravi čas se vzemite v roke in nadzorujte svoje obnašanje, da ne bo prepozno. S partnerjem bosta imela o nečem različno mnenje, kar vas bo užalostilo. Ne bodite razočarani, le sprejmite ga z vsemi njegovimi lastnostmi in posebnostmi.

Ljubezen: 
Samski boste danes zelo zahtevni, kar je del vašega značaja, a danes vseeno pazite, da se ne boste zapletli z neko osebo. Jutri bi že obžalovali svoja dejanja. Vezani pa se poskusite oddolžiti svojemu partnerju. Zadnje čase ste ga morda res preveč zanemarjali, zato si danes vzemite čas zanj in nadoknadita zamujene trenutke.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 5

STRELEC

Splošno: 
Spoznali boste, da resnica ni vedno preprosta. Prav tako ni vedno označena, zato trenutno sploh ne veste, kje jo iskati. Skoraj vsi, ki ste jim zaupali, so vas pustili na cedilu. Ni razloga, da bi se smilili sami sebi, saj zdaj vsaj veste, kakšne prijatelje v prihodnosti izbrati. Razmislite o spremembi prehranjevalnih navad.

Ljubezen: 
Samske bo občutek, da ves čas korakate na mestu, danes končno zapustil. Zbrali boste celo dovolj energije, da se boste poslovili od stvari, ki vas ovirajo pri napredku, pa čeprav ste navezani nanje. Tisti, ki ste v razmerju, izkoristite današnji dan za reševanje težav. Vaša odločitev bo vsekakor dobra, le ne dovolite, da bi drugi vplivali nanjo.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 4

KOZOROG

Splošno: 
Današnji dan bo več kot primeren za nove začetke, zato ne razmišljajte preveč, ampak hitro ukrepajte. V službi boste spoznali neke prednosti. Nekoga boste videli v povsem drugačni luči kot do zdaj. Zaradi tega boste že dopoldne nekoliko mirnejši, zvečer pa vam bo srečanje z njim odprlo oči.

Ljubezen: 
Vezane bo danes presenetila partnerjeva neodločnost glede vajine prihodnosti. Že dalj časa želite spremeniti ta odnos, a ne veste kako. Povabilo na skrivni zmenek bi za zdaj morali zavrniti. Samski že predolgo časa simpatijo samo opazujete. Naredite prvi korak! Ne bodite tako nesamozavestni in se podvizajte, da vas ne bo kdo prehitel.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

VODNAR

Splošno: 
Naveličani ste službene rutine. Če le imate priložnost, se pogovorite z nadrejenim, saj vam le on lahko pomaga pri tem. Nikar ne mislite, da se ne da nič narediti. Na zasebnem področju vam dogajanja nikakor ne bo primanjkovalo. Če ne bo prišlo samo od sebe, boste vi poskrbeli zanj.

Ljubezen: 
Danes se poskušajte umiriti in raje počakajte na kakšen bolj primeren dan za drzne poteze v razmerju. Morda pa boste s pogovorom še kaj rešili! V komunikaciji boste tako spretni, da se vam partner ne bo mogel upreti, še posebno, ker bo šlo za srčne zadeve. Samski pa se znebite neutemeljenih predsodkov. Vse bo na vaši strani, zadovoljni boste!

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

RIBI

Splošno: 
V službi se boste želeli na vsak način izkazati, četudi veste, da trenutno ne potrebujete potrditve od nikogar. Morda vas bo nekdo opozoril na to, nasvet pa vzemite resno. Pojavila se bo želja po intelektualnem delu, ki je nikar ne zatrite. Pozanimajte se o možnostih, ki jih imate. Morda pa vam bodo všeč.

Ljubezen: 
Vezani boste danes verjetno še dodatno občutljivi. Prav zaradi tega boste še bolj skrbni in dovzetni za potrebe drugih, vendar pa s tem tudi bolj občutljivi za negativne stvari. Samski pa boste veliko pozornosti namenili predvsem sebi. Večer vam bo prinesel preporod in spremembe.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 6

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.