Dnevni horoskop za ponedeljek, 5. decembra 2022

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Zaradi konjunkcije med Luno in Uranom boste doživljali povečano potrebo po spremembi.
Oglej si celoten članek

Lažje boste sprejemali presenečenja, nihče vas ne bo mogel prisiliti v karkoli, saj bo razpoloženje narekovalo, na kaj se želite osredotočiti. Tam, kjer se zahteva hitro ukrepanje, se lahko zapletete v kakšen nesporazum ali nejasnost. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Počakajte kljub luni v biku s konkretnimi odločitvami, da se bodo temni oblaki razkadili. Prodornosti in moči, da dosežete poklicne ambicije in finančne cilje, vam ne bo primanjkovalo.

BIK
Pohvala, ki je niste pričakovali, bo odlično vplivala na vaše razpoloženje. Zelo boste navdušeni, vendar raje ostanite še nekaj časa na trdnih tleh, da se vse skupaj razvije.

DVOJČKA
Komunikacija bo zaradi lune v biku nekoliko vzvišena, s čimer lahko povzročite v odnosih navidezne napetosti. Uporabite nasmešek, ko boste želeli nekaj pomembnega doseči.

RAK
Obdobje uspeha se lahko hitro razblini, zato nikar ne čakajte predolgo. Izkoristite svoje možnosti in dokažite, da delate prav, saj se vam bo to kasneje vsekakor obrestovalo. 

LEV
Luna v biku bo v veliko pomoč pri obvladovanju lekcij in uspevalo vam bo kot po maslu. Nasvet, da poskrbite za razstrupljanje organizma, bo vsekakor vreden upoštevanja.

DEVICA
Če ste nezadovoljni, razmislite kaj vse bi lahko spremenili. Poiščite novo in drugačno pravno ali strokovno pomoč, da se ne boste po nepotrebnem zapletali v napačne odločitve.

TEHTNICA
Na področju kariere boste z zemeljskimi energijami doživeli zanimivo situacijo, ko boste prevzeli pobudo pri uresničevanju svojih ciljev, hkrati pa se boste lahko zanesli na pomoč drugih.

ŠKORPIJON
Prihaja občutek, da bi določen odnos morali spremeniti, toda resnici na ljubo še vedno ne veste, kako bi to na najlažji način storili. Pojavila se bo neodločnost v ljubezenskih odnosih.

STRELEC
Zdaj je čas, da se povežete z nekom, ki je zelo sposoben in se lotite skupinskih projektov, ki bodo pomembno vplivali na razpoloženje in vam omogočili utrditi položaj v njej.

KOZOROG
Glede vsega, kar diši po nenavadnem, se z luno v biku držite nazaj in se najprej pozanimajte. Bodite bolj odločni in ne podlegajte navideznim pritiskom, ki niso iskreni.

VODNAR
V ljubezni boste čez dan z luno v biku iskali varnost. Pazite na zaužito hrano, saj se lahko pojavijo težave s prebavo. Še vedno bo potekalo razčiščevanje pomembnega odnosa.

RIBI
Intenzivno se boste začeli zavedati novih obveznosti, ki prihajajo postopoma. Nikar si ne dovolite, da se vas dotakne stres, saj boste potem še težje reševali vse skupaj.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.