Dnevni horoskop za ponedeljek, 9. maja 2022

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Bodite pogumni, ko predstavljate spremembe, ki jih načrtujete že dlje časa.
Oglej si celoten članek

Nagnjeni boste k sprejemanju več odločitev hkrati, obdarjeni z močno voljo in sposobnostjo premagovanja ovir in dvomov. Lepe misli vam prinašajo osebno zadovoljstvo, varujte pa se težnje po nadzoru. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Čas bo pokazal svoje, zato nikar ne bodite tako nestrpni. Preverite, kaj se dogaja pri osebi, ki vas že nekaj časa vznemirja. Srečata in pogovorita se lahko še prej, kot ste predvidevali.

BIK
Presenečenja so vedno mogoča in danes, ko bo luna v levu se boste prebudili in dvignili glavo ravno v trenutku, ko se vam obetajo pozitivne vibracije. Prihaja veliko smeha.

DVOJČKA
Pri delu vas bodo zaradi ugodne energije lune v levu pohvalili. Čeprav nimate veliko izkušenj, se zdi, kot da ste za določeno delo naredili vse, kar je v vaši moči. Vodi vas tudi vztrajnost.

RAK
Če se boste znali osredotočiti k pravim stvarem, boste tokrat imeli zadnjo besedo. To se vam je v preteklih dneh zdelo nemogoče. Vse skupaj se bo odvijalo zelo neobičajno. 

LEV
Nekdo vas vztrajno želi obrniti proti vašim zamislim. Ne sklepajte na podlagi predvidevanj, ampak najprej analizirajte, potem se o vsem kar se dogaja prepričajte sami. 

DEVICA
Uživate v pridobivanju znanja ter zavesti, da se vaša obzorja končno širijo. Hitro boste vpijali nove informacije, lahko se boste pohvalili z odlično zbranostjo in stabilnim delovanjem.

TEHTNICA
Nikar ne stavite samo na srečne okoliščine, čeprav so vam določeni sodelavci pripravljeni ponuditi še eno priložnost. Pazite, če gre za nekoga, s katerim ste v preteklosti že imeli konflikt.

ŠKORPIJON
Zaradi energije lune v levu, ki spodbuja samozadostnost, se ne boste mogli upreti želji, da najprej poskrbite za svoje potrebe. Ukvarjajte se s tistimi dejavnostmi, ki vas polnijo z optimizmom.

STRELEC
Že nekaj časa se odločate za pomemben korak, toda najprej se pogovorite z nekom, ki je v vse skupaj vpleten o trenutni situaciji, ki močno niha iz trenutka v trenutek. 

KOZOROG
Denar vam bo zelo pomemben, kljub temu lahko nastane na tem področju prisotna manjša zmeda. Morda boste prišli v stik z nekom, ki vam ni najbolj naklonjen.

VODNAR
Na čustvenem področju boste zaradi energije lune v levu vedno bolj nestrpni. Vse skupaj se vam bo zdelo kot igra brez konca, vendar v prijetni ter zelo razigrani smeri.

RIBI
Sprostite se in si privoščite nekaj, kar ni tesno povezano z delom in obveznostmi. Nova zgodba se sicer razvija izredno počasi, vendar v takšni smeri, da prinaša zadovoljstvo.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.