Dnevni horoskop za soboto, 1. aprila 2023

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Skušajte odmislite vse, kar je neuporabno, ter poudariti vse, kar bi lahko v bližnji prihodnosti z vašo pomočjo zableščalo.
Oglej si celoten članek

Ljubezen bo še kako pomembno področje, ki ga boste z veseljem negovali. Zaželeli si boste več bližine ter pozornosti tistih, ki so vam blizu. Velika vprašanja in težke naloge stopajo v ozadje, tudi notranji nemir se počasi umika iz obzorja. Tokrat ste lahko šaljivi, nihče vam ne bo zameril. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Čaka vas zaplet, ki se ga boste zavedali, ampak se ne boste preveč obremenjevali, saj boste prepričani, da se bo vse rešilo ob za vas pravem času. Prav je, da zaupate vase.

BIK 
S pomočjo energije lune v levu se bodo vse zadeve, ki so vas še pred kratim skrbele, uredile in sestavile. Prihaja čas zaupanja ter vere v to, da se bo vse obrnilo v pravo smer.

DVOJČKA 
Kljub temu da ste se potrudili, vam nekaj pomembnega ne bo uspelo, zato je čas, da zaprosite za pomoč, ter se nehate obremenjevati. Samski se preveč vračate v stare zgodbe, kar vas vleče navzdol.

RAK 
Spomini bodo obudili čustva, ki vam bodo kljub pogumni luni v levu oteževala delovanje. Nikar ne pretiravajte, saj bi s tem izginilo ravnotežje, po katerem hrepenite že nekaj časa.

LEV 
Sreča bo zaradi lune v vašem znamenju na vaši strani. Na dan prihaja vaša iznajdljiva in v prihodnost usmerjena narava, ki vam bo pomagala, da boste dober steber tudi za druge.

DEVICA 
Na zadevo, ki se bo odvijala v domačem okolju, bi bilo treba pogledati na različne načine, ne le izključno iz vašega zornega kota. Pomislite še enkrat in se raje z nekom pošalite.

TEHTNICA 
Trenutno še niste pripravljeni na čustveno soočenje, zato ne prehitevajte časa. Preveč ste razdvojeni med kariero in ljubeznijo. Prav tako vam ni jasno, kam se je umaknila vsa spontanost.

ŠKORPIJON 
Razveselile vas bodo novice, ki jih boste slišali od prijateljev. Pogrešate več zabave, zato boste predlagali nepričakovano srečanje. Tako boste prepričljivi, da se vam bodo težko uprli. 

STRELEC
Z luno v levu boste popolnoma prepričani vase in v svoj prav, kar lahko nekoga močno zmoti. Situacija, ki vam ne bo najbolj všeč, bo izgledala popolnoma drugače kot običajno.

KOZOROG 
Navduševali boste s samozavestjo, toda previdno, nikar ne obljubljajte nečesa, v kar niste povsem prepričani. Vaša pričakovanja bodo z ugodno energijo leva izpolnjena.

VODNAR 
Posledice pretiranega optimizma vas bodo prepričale, da je zopet pravi čas za odklop. Dovolite si početi zadeve, ki vas navdihujejo, prinašajo dobro voljo in širijo obzorja. 

RIBI 
Odgovornost naj malce počaka, saj vas bodo mikale prijetne dogodivščine, prav tako vam bo ustrezal ležeren počitek. Zvečer se sprostite ob dobrem filmu ali zanimivi knjigi.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.