Dnevni horoskop za soboto, 17. marca

Foto: Profimedia
Vodnarji, v vašem ljubezenskem odnosu bo prišlo do nepričakovanih in nenadnih sprememb.
Oglej si celoten članek

OVEN

Splošno:
Pedantni boste in z veseljem boste vse organizirali in načrtovali do potankosti. Izgubili pa se boste v morju različnih obveznosti, saj se boste tako usmerili na malenkosti, da ne boste videli prave, širše slike. Zaradi obveznosti boste negotovi ali pa prestrašeni. Ustrašili se boste prevelike odgovornosti. Raje se boste držali v senci.

Ljubezen:
Nekateri posamezniki med vami bodo opazili burne spremembe v življenju svoje boljše polovice, ki pa jim bodo odprle tudi nove priložnosti. Spremenili boste svoje načrte. Morda boste dobili občutek, da vam stvari uhajajo izpod nadzora, da partner išče več prostora zase in da mu je bolj pomembna svoboda, kot pa življenje v dvoje.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 5

BIK

Splošno:
Pričakujte spremembe na področju partnerstva. Morda se boste morali soočiti z radikalnimi in naglimi spremembami, še posebej če boste poskušali uresničiti cilje, ki sta si jih zastavila. Izboljšali se bodo stiki z ženskami ali pa se boste ukvarjali z nekimi zadevami, ki bodo bolj namenjene ženski populaciji.

Ljubezen:
Imeli boste veliko moči, srčnosti in poguma. Zavedajte se vseh svojih prednosti in jih izkoristite. Ne boste imeli večjih težav, a vas bodo ovirali predvsem lastni strahovi. Morda je prišel čas, da v svojem ljubezenskem življenju porušite vse notranje blokade, ovire in se usmerite k bolj odprtemu pristopu do življenja.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 6

DVOJČKA

Splošno:
Srečevali se boste z nedokončanimi ali novimi poglavji v vašem družinskem življenju. Zadeve bodo vezane predvsem na sorodnike in prijatelje. Danes poskušajte rešiti nekaj teh nejasnosti. Če se še vedno ne razumete s taščo, poskušajte ugotoviti, zakaj je temu tako in poiščite načine, da boste to rešili. Zamenjajte staro za novo.

Ljubezen:
Vaš partner bo težko prenašal omejitve in ovire, zato mu večkrat pokažite, da ste lahko tudi samostojni in neodvisni. Tako vas bo tudi bolj cenil in spoštoval. Morda bosta končno razčistila določene sumljive račune iz preteklosti. Postalo vam bo bolj jasno, kaj ga moti, kaj pa ga dela bolj nežnega in prilagodljivega.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

RAK

Splošno:
Dolgoletne znance in prijatelje boste malce zapostavili in boste več časa ter pozornosti namenili določenim novim osebam. Te vam bodo s svojimi bogatimi izkušnjami ali zanimivim pogledom na svet omogočile širjenje perspektive. V vaše življenje bodo vstopile nove teme, več bo potovanj in druženja.

Ljubezen:
Imela bosta veliko skupnih tem in interesov. Njegovo vedenje vam občasno ne bo najbolj jasno. Ne boste razumeli, zakaj svojo energijo troši za nepomembne situacije. Določeno srečanje in pogovor vam bosta lahko razkrila nekaj več o njegovih namerah. Presenetilo vas bo tisto, kar vam bodo rekli.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

LEV

Splošno:
Mnogi se boste soočili z določenimi nepričakovanimi okoliščinami, predvsem pri vzgoji svojih otrok. Morali boste pokazati veliko več potrpljenja kot običajno. Osredotočite se na komunikacijo s svojim mladoletnikom. Okoliščine v vašem družinskem življenju se bodo spremenile. Prijala vam bo pozornost okolice.

Ljubezen:
Všeč vam bo njegov način zapeljevanja in osvajanja. Vajin odnos bo zelo buren in strasten, saj se bo partner zelo potrudil, da bo izpolnil vsa vaša pričakovanja. Občasno boste na spolzkih tleh, saj nikoli ne boste čisto prepričani, katera vaša beseda bo pri njem vzbudila nervozo ali bes.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

DEVICA

Splošno:
Več se boste družili z ljudmi, obiskovati boste začeli nova mesta ali pa boste spremenili način razmišljanja, še posebej o tistih situacijah ali ljudeh, ki so vam vedno za petami. Morda se boste odpravili na zanimivo potovanje, kar bi bilo zelo dobro. Bivanje v tuji državi vas bo obogatilo v družabnem in kulturnem smislu.

Ljubezen:
Veliko stvari se bo v vajinem odnosu začelo spreminjati. Novi ljudje, interesi in novi načrti bodo v senco vrgli vse, kar je bilo prej. Imeli boste zelo malo potrpljenja in z lahkoto se vas bo dalo razburiti. Partner bo tudi menil, da ste preobremenjeni, saj mu ne boste nudili dovolj razumevanja in podpore.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4


TEHTNICA

Splošno:
Okoliščine in osebe, ki bodo danes stopile v vaše življenje, ga bodo po vsej verjetnosti zelo radikalno spremenile. To bodo vaši sprožilci, ki bodo odgovorni za to, da se boste končno premaknili z mrtve točke. Krenite v akcijo in spoznajte, kje ste sedaj in kaj želite postati. Izogibajte se neugodni družbi.

Ljubezen:
Partnerja danes nikar ne sodite po tem, kakšen je bil in kaj je počel v preteklosti. Ponudite mu priložnost, da se vam predstavi v novi luči. Morda občasno res ne boste vedeli, kaj želi ali pričakuje od ljubezenskega odnosa. Menili boste, da je preveč posvečen službi in poslovnim obveznostim.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

ŠKORPIJON

Splošno:
Pred vami je obdobje, ko boste svoje denarne zadeve morali postaviti na bolj trdne temelje. Sedaj ni pravi čas za velika vlaganja, še posebej ne tvegana. Zvezde vam svetujejo, da varčujete, saj bodo določene nepredvidene okoliščine zahtevale spremembo vaših življenjskih navad. To pa ne bo šlo brez večjih finančnih izdatkov.

Ljubezen:
Slika vajinega odnosa bo danes dobila bolj žive barve. Ponovno boste našli izgubljeni zaklad in uživali boste v druženju. Toda njegovo vedenje vam ne bo vlivalo veliko zaupanja. Zdelo se vam bo, da niti sam ne ve, kaj želi, še manj pa, kako to uresničiti. Iskren pogovor bi vajini zvezi veliko pomenil in pomagal.

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 4

STRELEC

Splošno:
Pred vami je konec enega, a za nekatere začetek novega poslovnega obdobja. Morda se boste danes pripravljali na bolj zahtevne naloge in druge intelektualne obveznosti. Tekom dneva bodo pritiski v določeni meri popustili, postali boste bolj brezskrbni in bolj prepričani v svoje sposobnosti. Pri komunikaciji bodite previdni.

Ljubezen:
Morda boste začeli novo zvezo z nekom, ki vas privlači ravno zato, ker ima v sebi nekaj, česar vam primanjkuje. Danes bo tudi večja možnost za nove odnose in to z osebami, ki vam bodo s svojim načinom življenja pokazale, kako je treba skrbeti le zase. Morda bo njihovo vedenje malce ekscentrično, toda nikakor ne egoistično.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 5


KOZOROG

Splošno:
Vidni so večji denarni izdatki. Glede samih prihodkov in odhodkov boste bolj realni in boste tako tudi bolj praktični pri rokovanju z denarjem. Pazili boste kaj, kako in po kakšni ceni boste kupovali. Previdno tudi z bližnjimi, kajti določeni občutki vas bodo begali in bi zato lahko izgovorili nekaj, kar sicer ne mislite.

Ljubezen:
Samski se boste zelo dobro počutili v svoji koži in vaša namera bo čim dlje obdržati samski status. Nikomur namreč ne želite polagati računov. Številni boste kljub zaljubljenosti spoznali, da imate ob sebi trmastega in avtoritativnega partnerja, ki ima rad, da je vse po njegovem. Ne bo želel odstopiti od svojih življenjskih principov.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

VODNAR

Splošno:
Študentje boste pri izpitih lahko računali na pomoč zvezd, a vseeno se danes zakopljite v knjige. Poleg tega bi vam pomoč lahko ponudila določena oseba, ki bi malce porinila naprej vaše načrte in ambicije, samo poprosite jo. Zbudil se bo vaš svet novih zamisli in težili boste k njihovi uresničitvi.

Ljubezen:
V vašem ljubezenskem odnosu bo prišlo do nepričakovanih in nenadnih sprememb. Spremenilo se bo tudi razmerje moči med vama in pojavila se bo želja po svobodi in rušitvi določenih delov vajinega odnosa, ki vas samo omejujejo in ovirajo. Nezadovoljni z obstoječim odnosom boste tako začeli iskati nove poti do sreče.

Ljubezen: 3
Služba: 6
Zdravje: 5

RIBI

Splošno:
V lastni koži se boste počutili bolj mirno. Še vedno pa boste zanikali določena spoznanja, občutke in dogodke, zato bo ta neizražena energija izbruhnila iz vas, ko boste to najmanj pričakovali. Občutili boste neodobravanje okolice. Nekaj boste skrivali. Poslovne aktivnosti bodo pod vprašajem ali preprosto skrite od javnosti.

Ljubezen:
Nenavadni dogodki vam bodo skoraj čez noč odprli oči. Kot da boste ponovno zaživeli, a tokrat boste morali pogledati resnici v oči in se soočiti z dejanskim stanjem stvari. Vsakemu negiranju in laganju bodo sledili še burnejši dogodki, ki vam bodo jasno dali vedeti, da vajin odnos poka po šivih in kaj morate narediti, da boste bolj mirni v sebi.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.