Dnevni horoskop za soboto, 4. februarja 2023

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Spontane misli in zaznave bodo krojile usodo današnjega dne.
Oglej si celoten članek

Znali se boste usmeriti k pomembnim situacijam, ki vas bodo popolnoma prepričale v spremembe. Zavedajte se, da se boste težko soočili sami s sabo, zato ne analizirajte preveč situacije na katero ne morate vplivati. Ljubezenske zadeve vas bodo po tihem skrbele, vendar ne delajte zagnano prehitrih korakov, ki bi lahko povzročili zmedo. Strasti se ne bodo polegle na enostaven način, ampak na vznemirljiv. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Nekdo, ki vam mora sporočiti odločitev, se bo zopet želel izmuzniti, toda tokrat mu zagotovo ne bo uspelo. Izbral si je napačen dan, saj boste na vso silo želeli pridobiti odgovore na svoja vprašanja. 

BIK 
Zaradi vpliva lune v levu, ki prebuja pogum, lahko z minimalnimi napori dosežete svoje. Družbo vam bo želel delati nekdo, ki je izredno zahteven. Morda je bolje, da nadaljujete sami.

DVOJČKA 
Tudi, če ste prizadevni in izredno močni, vas lahko za trenutek obremeni občutek, da ni vse tako, kot si želite.  Z nenehnim pogledovanjem na uro ne boste tokrat dosegli nobene spremembe. 

RAK
Nekomu, ki se je v zadnjem času spremenil v pozitivni smeri, ne boste mogli ničesar več očitati. Ne iščite težav tam, kjer jih v resnici ni. Morda se vam bo nenadna situacija zdela preveč enostavna, da bi bila resnična.

LEV 
Energija lune v vašem znamenju vas prebuja, zato se čim prej spravite k dejanjem. Krepite odpornost, poskrbite zase in si dovolite nekaj novega in drugačnega na ljubezenskem področju.

DEVICA 
Tako pri delu, kot v družinskih odnosih boste zaradi lune v levu pričakovali spremembe. Besede niso dovolj, potrebno bo narediti nekaj veliko bolj konkretnega. Ne skrbite, uspelo vam bo.

TEHTNICA 
Morda bi vam na področju napetih družinskih odnosov lahko pomagala taktika, ki je še niste odkrili.  Pričakujte tudi nekaj težav z mlajšimi, posebno s tistimi, ki prihajajo iz drugačnega okolja. 

ŠKORPIJON 
Pomemben trenutek v današnjem dnevu bo za vas odločilen, čeprav ne morete razumeti vseh okoliščin. Nikar se ne zapirajte vase. Že zdavnaj ste ugotovili, da določene stvari lahko rešite s pogovorom. 

STRELEC 
Šele ko boste nekaj večkrat ponovili, boste še sami prepričani, da zadevo resnično obvladate. Pazite na zdravje, spet ga ogrožate le zato, ker nenehno hitite in niste dovolj pozorni na znake šibkosti. 

KOZOROG 
Soočenje, ki ste se ga v bistvu veselili bo za vas zaradi energije lune v levu napornejše, kot ste pričakovali. Slišali boste nekaj, kar vam bo končno razsvetlilo še dogodke iz preteklosti.

VODNAR 
Zakaj nenehno razmišljate o stvareh, ki jih zaenkrat ne morete spremeniti? Umirite se, odpravite se na izlet in se nikar ne prerekajte neprestano s tistimi, ki imajo drugačna stališča.

RIBI 
Tudi če boste storili vse, kar je v vaših močeh, se lahko določene zadeve zakomplicirajo. Spoznali boste, da morate pustiti času čas. Počutje se vam bo počasi popravilo do večera. 

Horoskop danes – za boljše odločitve v vašem življenju.

Preberite horoskop za danes tudi svojim najdražjim.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.