Dnevni horoskop za soboto, 8. oktobra 2022

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Konjunkcija med Luno in Jupitrom prinaša osvoboditev od vseh preteklih bremen ter občutek, da ste na pravi poti.
Oglej si celoten članek

Zanimale vas bodo raznovrstne špekulacije, čas je ugoden za sklepanje poslov in pogovore v zvezi s financami. Dobra energija se bo dotikala tudi področja ljubezni, kjer boste pripravljeni na kakšen nov korak, s katerim boste pričarali več strasti.

OVEN
Dopoldne, ko bo luna še v ribah, boste znali za sabo pravočasno zapreti vrata. Čeprav vas bo spremljala kopica idej, bo večina neuresničljivih, zato se čim prej v mislih podajte naprej.

BIK
Največ opazk bo povezanih z družinskim okoljem, ki ne bo najbolj skladno. Tudi na ljubezenskem področju se lahko pojavijo nepričakovane, vendar s strastjo obarvane spremembe.

DVOJČKA
To, da dvomite, je zadosten razlog, da z določeno odločitvijo še nekoliko počakate. Kmalu bo jasno, kaj želi od vas oseba, ki se že nekaj časa skrivnostno spogleduje z vami.

RAK
Nečesa preprosto niste videli, kar vas lahko obremeni. V kolikor se boste želeli iztrgati iz objema negativne energije, boste morali premisliti o vsem skupaj in se sprijazniti z resničnostjo.

LEV
Ker vas bodo ves čas opazovali, je pomembno, kakšne misli in energijo boste imeli v sebi. Pozitivna pričakovanja na področju čustev bodo privabila optimistično obarvane vibracije. 

DEVICA
Spočijte si misli, saj so preobremenjene z raznimi nepotrebnimi zadevami, ki vas vlečejo v nervozno pozicijo. Ne pozabite odgovoriti na pomembno sporočilo znanca ali znanke.

TEHTNICA
Izogibajte se tistim ljudem, ki bi vas lahko psihično izmučili in prebudili plat, ki jo želite pustiti nedotaknjeno. Zaupajte predvsem svojim mislim, ki vam govorijo, kar je prav in kar je narobe.

ŠKORPIJON
Končno se bo stanje spremenilo, zato se boste veliko bolj optimistično prebijali skozi vsakdanje obveznosti. Znali se boste približati ljubljeni osebi, samski pa boste morali še malce počakati.

STRELEC
Čutili boste, da potrebujete strast in več dogajanja na osebnem področju in to vas bo pozitivno vznemirjalo. Pred vami je spontan popoldan, ki ga bo polepšal vpliv lune v ovnu.

KOZOROG
Bolj kot običajno boste nestrpni, ker se vam bo zdelo, da se nič ne dogaja dovolj hitro za vaš okus. Razočarani boste tudi nad nevzdržnimi okoliščinami v krogu družine.

VODNAR
Odločiti se boste morali, ali je nekaj, kar vam vztrajno ponujajo res dobro za vas. Ne pretiravajte na področju ljubezni s svojimi nenavadnimi zahtevami, saj se ne bo dobro končalo.

RIBI
Pomembno bo, da si vzamete dovolj časa, kajti če boste sprejeli vsiljene rešitve, se boste potem težko uprli omejitvam. Smer dogodkov se počasi približuje vrhuncu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.