Dnevni horoskop za sredo, 1. november

Foto: Profimedia astrologija
Začetek enajstega meseca bo najbolj ugoden za leve in škorpijon.
Oglej si celoten članek

OVEN

Splošno: 
Danes boste nadvse strastni in vročekrvni, vendar pa bo lahko do izraza prišla tudi vaša preobčutljivost. Pazite, da ne boste pri obrambi svojih interesov prizadeli neke osebe, saj bi vam utegnila to zameriti. V družbi pa vam težave utegne povzročiti prenagljenost. Obveznosti se lotite počasi in premišljeno.

Ljubezen: 
Samski ste pozabili na prijatelja, ki že dalj časa čaka, da mu sporočite vaš odgovor. Na obziren način mu čim prej povejte, kaj si mislite o vsem skupaj. Odnosi vezanih bodo danes stabilni, topli in harmonični, vzdušje pa bo prav prijetno. Na svoj račun boste prišli tudi tisti, ki ste že dalj časa nezadovoljni s svojim ljubezenskim življenjem. 

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

Magazin Erotični horoskop za teden med 30.10. in 5.11.2017

BIK

Splošno: 
Nekoga boste sumili, da se je zapletel v nečedne posle. Preden boste začeli s širjenjem govoric, se najprej prepričajte, če to drži. Predstavljajte si, kako bi se vi počutili v njegovi koži. V drugi polovici dneva boste končno začutili notranji mir. Soočite se s seboj in s svojimi pravimi potrebami.

Ljubezen: 
Samski boste danes nekoliko bolj občutljivi. Čas je že, da se enkrat dokončno odločite, ne pa da vsak dan zamenjate svojo odločitev. Ne vrtite se predolgo v tem začaranem krogu, saj tako ne boste prav veliko pridobili. Vezani boste danes pogosto menjavali razpoloženje, kar bo razburilo vašega partnerja.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 6

DVOJČKA

Splošno: 
Dogajanje bo potekalo tako hitro, da ga boste komaj dohajali. Skušajte biti čim manj površni, da vam ne bo potrebno popravljati napak, saj bi vam vse skupaj potem vzelo še več časa. Prijatelje brez slabe vesti opozorite na napake in pomanjkljivosti, ne bodo vam zamerili. Pravzaprav jim boste naredili uslugo.

Ljubezen: 
Samski boste spoznali, da se vse preveč radi vračate v preteklost in pogrevate stare težave. Vprašajte se, čemu vse to in ali vam bo to prineslo kaj dobrega. Začnite na stvari gledati z drugega zornega kota. Vezani v ljubezni ne pričakujte čudežev. Partner se že dalj časa trudi in daje vse od sebe, da bi vam ustregel, a vam to očitno ni dovolj.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

RAK

Splošno: 
Danes si vzemite nekaj časa samo zase. Sprostite se in si privoščite vodno kopel ali masažo. Tako boste prebudili vaše telo in duha. Danes sicer utegnete pokazati nekaj čustvene preobčutljivosti. Težave bo povzročala še posebej vezanim. Bodite prizanesljivi do partnerja.

Ljubezen: 
Samski ne boste preveč razpoloženi za reševanje težav, a vas bodo le-te kljub temu dosegle. V medosebnih odnosih bodite danes previdni in pazljivo izbirajte besede. Tisti, ki ste v razmerju, boste danes muhasti, s čimer boste zelo negativno vplivali na vašega partnerja in prijatelje. Poskusite se zadržati!

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

LEV

Splošno: 
Glede osebe, ki vam jo bodo predstavili, boste imeli najprej pomisleke, nato pa boste svoje mnenje nenadoma spremenili. Morda boste spoznali, da vaju vežejo podobni cilji. V vsakem primeru bi bilo dobro razmisliti o sodelovanju. Vezani se stisnite v partnerjev objem, saj ste ga zadnje čase odrivali od sebe.

Ljubezen: 
Čeprav ste imeli v zadnjih dneh nekaj manjših sporov s partnerjem, se bodo danes vse stvari postavile nazaj na svoje mesto. Sprava bo pozitivno vplivala na vas in vašega partnerja. Samski se boste lahko prav danes strastno zaljubili! Pazite le, da se ne boste prehitro »vneli«.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 6

DEVICA

Splošno: 
Danes se posvetite predvsem sebi in svojim potrebam. Poglobite se vase. Vsaj za en dan dajte na stran praktično vse težave in skrbi. Posvetite se drugim oblikam življenja. Sprostite se in obnovite svojo energijo, predvsem pa se soočite s pravimi potrebami.

Ljubezen: 
Samski boste danes izvedeli nekaj, kar vas bo vznemirilo bolj, kot ste pričakovali. Stvari se bodo začele izboljševati, čeprav ste bili izredno pesimistični. Tisti, ki ste v razmerju, pa danes ne boste osredotočeni na partnerja, zato bo ljubezensko življenje ponovno trpelo.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

TEHTNICA

Splošno: 
Danes boste začutili nov zagon, zaradi katerega se boste pognali novim ciljem naproti. Ta čas bo izredno primeren za napore, ki zahtevajo določeno resnost, predvsem pa vztrajnost. Če boste le utegnili, si privoščite sprostitev v vaši najljubši obliki. Odleglo vam bo.

Ljubezen: 
Samski že dalj časa slutite, da med vami in neko osebo še obstaja čustvena prepreka, a ničesar ne ukrenete. Danes končno podrite to obzidje, ki vaju obdaja. Vezani se boste preveč vmešali v partnerjeve zadeve, zato bo med vama prišlo do prepira. Naj sam poskrbi zase, vi pa se medtem posvetite stvarem, ki veselijo vas.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

ŠKORPIJON

Splošno: 
Nima smisla, da se obremenjujete s preteklostjo, ko pa vas v bližnji prihodnosti čakajo tako pomembne spremembe. Pustite preteklost v preteklosti in se osredotočite na vse, kar prihaja. Če sta se s partnerjem odločila za velik korak naprej, že danes pričnite s pripravami ali pa vsaj z načrtovanjem.

Ljubezen: 
Samski boste spoznali, da se lahko tudi vam zgodi čudež. Čeprav ste že dalj časa mnenja, da se vaše ljubezensko življenje ne more izboljšati, se bo danes zgodilo prav to. Čaka vas usodno srečanje. Vezani ste svojemu partnerju obljubili preveč stvari, zato bodite danes še posebej previdni, da ga ne boste razočarali. Večer bo strasten.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

STRELEC

Splošno: 
Danes bo v medosebnih odnosih lahko prišlo do trenj, kar bo precej stresno. Pazite na besede, da ne boste koga še dodatno prizadeli. Proti večeru se bo situacija že umirila in čas bo precej bolj primeren za pogovor. Temeljito se pripravite na jutrijšnje obveznosti, ki vas čakajo v službi.

Ljubezen: 
Samski boste nocoj priredili zabavo. Oseba, ki ste jo pred kratkim spoznali, bo morda vaše povabilo zavrnila, a naj vas to ne spravi v slabo voljo. Vezani boste občutili pomanjkanje strasti. Proti večeru poskusite zgladiti spore s partnerjem, sicer bo jutrišnji dan za vaju peklenski.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

KOZOROG

Splošno: 
Danes se boste morali soočiti z ogromno nejasnostmi. Marsičesa ne boste razumeli, za odgovore pa boste morali pokazati določeno mero potrpežljivosti. Bodite zmerni, ne zapletajte se v skrajnosti, saj dan ne bo primeren za to. Nekdo, na katerega boste računali, vas bo razočaral. Upoštevajte okoliščine.

Ljubezen: 
Vezani si danes vzemite čas in premislite, ali se stvari med vama s partnerjem še da popraviti. Če bo odgovor pritrdilen, si odpustita vse za nazaj in začnita vajino zvezo graditi od začetka. Poskrbita za to, da bodo temelji trši kot v prvo. Samski izkoristite dan za uresničevanje zastavljenih ciljev.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

VODNAR

Splošno: 
Naredili boste nekaj nemogočega. Navdušili in presenetili boste tako družino kot same sebe. Pričakujete lahko, da si boste s tem dejanjem odprli nova vrata, saj vas bo marsikdo spoznal v drugi luči. V drugi polovici dneva si odpočijte in se sprostite.

Ljubezen: 
Samski boste danes spoznali, da v ljubezni ne boste zmagali, dokler boste skrivali svoje prave občutke. Zberite pogum in povejte, kaj vam leži na srcu. Vezani boste imeli nekaj težav s prilagodljivostjo. Naredite načrt in se ga držite. Na poti do cilja boste morali premagati še nekaj ovir.

Ljubezen:    3
Služba: 5
Zdravje: 5

RIBI

Splošno: 
Danes zvečer boste končno začutili globok notranji mir. Pred tem pa vas čaka še precej razburljiv dan, poln sprememb in novih izzivov. Kljub vsemu dogajanju pa se ne bo zgodilo ravno tisto, kar si najbolj želite. Morda boste morali sami nekaj storiti v tej smeri. Pogumno naredite korak naprej!

Ljubezen: 
Samski boste dobro razpoloženi in zelo komunikativni. V kolikor se boste podali na pot, boste spoznali zanimive ljudi, med katerimi bo tudi oseba, ki vam bo ugajala v vsakem pogledu. Tudi pri vezanih se marsikaj ne bo razvijalo po načrtu. Tako vi kot vaš partner bosta prezaposlena in preobremenjena, časa za ljubezen ne bo.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.