Dnevni horoskop za sredo, 13. junija 2018

Foto: Profimedia
Vam bo dan naklonjen?
Oglej si celoten članek

OVEN

Splošno: 
Nasprotujoče misli se vam bodo porajale v glavi. Ne boste se mogli odločiti, ali bi rajši vse skupaj pustili ali pa bi še malo vztrajali, saj se bodo morda stvari obrnile vam v prid. Razmislite pa, ali je res tako hudo, da bi kar odšli. Mislite, da bo drugje vse tako, kot boste hoteli?

Ljubezen
Samski boste današnji dan začeli z mislijo na nekoga od nekdanjih partnerjev in še pred poldnevom boste spoznali, da boste morali sprejeti nekaj korenitih sprememb. Spremenite taktiko ali pa opustite določena pričakovanja. Vezani boste uživali. Proti večeru vas bo partner presenetil z dobrimi novicami in tako vas bo še bolj razveselil. 

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 5

BIK

Splošno: 
Jasno vam postaja, da prav dolgo takega ritma ne boste več zdržali. Komaj čakate, da se bo vse skupaj vsaj malo pomirilo. Vendar pa se to še ne obeta prav kmalu. Za zdaj stisnete zobe in skušajte dati vse od sebe. Le tako boste namreč želi zadovoljive rezultate. Ko bo konec, pa si boste oddahnili, kot še nikoli. 

Ljubezen
Ljubezen bo lepšala dneve predvsem samskim in lahko pričakujete, da boste kmalu spoznali svojo sorodno dušo. Odprite oči in srce! Tisti, ki ste svojo sorodno dušo že našli, boste še bolj utrdili vezi in temelje v razmerju. Danes bosta s partnerjem v tako lepem odnosu, da vama bodo zavidali tudi tisti, ki v ljubezen ne verjamejo.

Ljubezen: 6
Služba: 3
Zdravje: 4

DVOJČKA

Splošno
Končalo se bo nekaj, kar se je vleklo in vleklo. Mislili ste že, da ne bo nikoli konec. Sedaj pa bo prišel trenutek, ko se bosta potrpežljivost in čakanje obrestovala. Pazite, da ne boste brez pomena rinili z glavo skozi zid. Večkrat objemite partnerja in mu povejte, da ga imate radi.

Ljubezen
Vezanim bo partner podaril dragoceno presenečenje, saj bo s tem želel zgladiti napetost. Dajte mu možnost, da popravi napake. Samskim se medtem obetajo izjemne priložnosti za vstop v dolgotrajno razmerje. Sicer bo današnji dan povsem običajen, vam bo pa dal dobro iztočnico za prihajajoče dni.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5


RAK

Splošno
Spoznali boste neko osebo, ki vas bo s svojo karizmatičnostjo in odločnostjo popolnoma prevzela. Morda se boste celo nalezli kakšne njene lastnosti, kar vam bo nedvomno koristilo. Poskušajte biti v teh dneh do svojih domačih malo bolj prizanesljivi, saj se trudijo po svojih najboljših močeh. Pojdite na daljši sprehod.

Ljubezen
Tistim, ki ste v razmerju, bo današnji dan prinesel nekaj zelo dobrih novic. Dal vam bo tudi možnosti za uspeh pri ljubezenskih in zakonskih zadevah. Samski boste spoznali novega prijatelja nasprotnega spola in privlačnost bo izjemno močna. Ne obotavljajte se predolgo, danes ne bo časa za sramežljivost! 

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 5

LEV

Splošno: 
V ljubezni vas bo prevzela strast. Ne boste se mogli naveličati neke osebe. Izkoristita ves čas, ki ga le premoreta. Finance pa vam ne bodo preveč naklonjene. Razmišljali boste o tem, kam bi lahko naložili denar. Morda bi bilo bolje, da bi počakali na bolj ugodne dneve, v nasprotnem primeru boste razočarani.

Ljubezen
Vezani boste danes občutili nepopisne občutke sreče. Neporočeni boste veliko razmišljali o tem, kako bi partnerja prepričali v korak naprej - poroko. Samski pripadniki tega znamenja boste še naprej iskali primerno osebo za skupno življenjsko pot. Bodite potrpežljivi, saj vam že prihajajoči dnevi prinašajo nove priložnosti in poznanstva.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 6

DEVICA

Splošno: 
Jezni ste, vendar se boste kmalu pomirili. Spoznali boste, da imajo ljudje drugačne interese od vas, prav tako pa drugačen način razmišljanja. Poskusite odpustiti in pojdite naprej. Na službenem področju vas še vedno čaka ogromno opravkov, zato ne trošite zaman energije.

Ljubezen
Samski boste uvideli, da ste na pragu vstopa v novo razmerje in prav današnji dan bo pri tem spoznanju ključnega pomena. Preteklost pustite za seboj. Vezanim bo današnji dan prinesel nekaj res obetavnih novic. Pozorni bodite le na partnerja in na njegova pričakovanja, morda od vas pričakuje več. 

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5


TEHTNICA

Splošno: 
Malo pohitite, da ne boste ostali brez vsega. Predolgo ste čakali na svoj kos pogače, da bi zdaj ostali praznih rok. Marsikdo vam zna očitati, da nimate zaslug za to, vendar se ne ozirajte na to. Tudi iz vrst prijateljev lahko pričakujete marsikatero ljubosumno izjavo. Pripravite se na nove izzive, ki bodo sledili temu.

Ljubezen
Vezani se boste morali danes soočiti s prepiri in nesporazumi. Partner bo izrazil neodobravanje nad vašim početjem in od vas bo zahteval dodatna pojasnila. Samskim se po dolgem času obeta srečanje s starim prijateljem. Bodite previdni pri sprejemanju odločitev. Morda pa se bo v vaše življenje vrnil z določenim namenom.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

ŠKORPIJON

Splošno: 
Znašli se boste v precepu, vendar pa bodo dvomi prej ali slej odpravljeni. Po vsej verjetnosti vam bo življenje samo pokazalo rešitve, le sledite toku. V službi vam bo šlo sicer delo danes odlično od rok, brez večjih težav pa bo potekala tudi komunikacija med vami in ostalimi zaposlenimi.

Ljubezen
Neki nepričakovani dogodki bodo v življenje vezanih vnesli dodaten nemir in podvomili boste v partnerjevo zvestobo. Najbolje bi bilo, da bi umirili svoje strasti in do večera ne sprejemajte velikih odločitev. Samskim se danes odpira možnost, da se boste zaljubili. Nikar ne spreglejte te pomembne priložnosti, saj se dolgo spet ne bo ponovila.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

STRELEC

Splošno: 
Današnji dan bo nadvse primeren za objektivno presojo in težja intelektualna dela. Vaša koncentracija bo odlična, zato se boste lahko lotili tudi nalog, ki vam sicer ne gredo najbolje od rok. Le s partnerjem boste danes težko našli skupni jezik, saj boste preveč razumski.

Ljubezen
Vezani lahko pričakujete napetost v odnosu z vašo ljubljeno osebo. Nesporazumi se bodo lahko spreobrnili tudi v večji prepir in celo v pomisleke o obstoju razmerja. Čas je, da na določene stvari pozabita. Oprostita si in pojdita naprej! Medtem boste samski dobili možnost za novo romanco in pozitivne spremembe v ljubezenskem življenju.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 6

KOZOROG

Splošno: 
Če boste začeli riniti z glavo skozi zid, ne morete pričakovati drugega kot razočaranje. Raje se še pravi čas zadržite in objektivno presodite situacijo. Le v tem primeru vam bo uspelo najti primerno rešitev. Na čustvenem področju se vam obetajo spremembe, ki vas bodo nadvse razveselile.

Ljubezen
Danes boste vezani v zelo ugodnem položaju, kar bo dobra iztočnica, da boste imeli tudi v prihodnjih dneh veliko koristi od svojega razmerja. Samski boste uspešni na vseh področjih, še posebno pa na ljubezenskem. Vaše iskanje popolnega partnerja se bo nadaljevalo, obstaja pa celo možnost, da ga boste kmalu našli.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

VODNAR

Splošno: 
Kot si boste zastavili, tako boste danes to tudi izpeljali, zato dobro premislite vsako dejanje. Na splošno je pred vami ugoden dan, poln presenečenj. Veselo dogajanje vas čaka tudi na delovnem mestu, kjer boste skupaj s sodelavci prišli do mnogih novih idej. Čaka vas sprememba pri denarju.

Ljubezen
Vezani lahko danes pričakujete pozitivne spremembe v svojem ljubezenskem razmerju, česar se bo zelo razveselil tudi partner. Pazita le, da ne bosta predolgo počivala na lovorikah. Samskim bo današnji dan prinesel nekaj novic pri zadevah, v katere je vpleteno tudi vaše srce. Ljubezen bo zacvetela in morda boste vstopili v novo razmerje.

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 6

RIBI

Splošno: 
Za urejanje financ bo dan zelo ugoden, čas bo primeren za naložbe. Začnite razmišljati o tem, kam bi lahko vložili vaš denar. Situacija na ljubezenskem področju pa za vas ne bo tako zelo ugodna. Prišlo bo do prepirov in nasprotij. V kolikor ne boste delali iz muhe slona, se vam ne obeta nič hujšega. 

Ljubezen
Samski boste lahko danes doživeli nekaj neprijetnih dogodkov, celo osramotili se boste lahko po nepotrebnem. Obstaja tudi možnost, da se boste zapletli v resne težave, zato poskusite biti kar najbolj prilagodljivi. Tudi pred vezanimi ni najbolj miren dan, bo pa s čustvenega vidika vsekakor zelo zanimiv, morda celo prelomen.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.