Dnevni horoskop za sredo, 16. maja

Foto: Profimedia
Vsi ne boste imeli takšne sreče kot vodnarji.
Oglej si celoten članek

OVEN

Splošno:
Dan bo odličen za vse odločne ljudi, kar pa vi niste. Ne glede na vse ne delujte proti sebi in se vsaj poskušajte prilagoditi določenim okoliščinam. Prijatelji in sodelavci vam stojijo ob strani kolikor le lahko in če se boste spremenili vi, se bo tudi situacija. Zelo pomemben vam bo močan občutek varnosti. Posvetite se tudi gibanju in vadbi. 

Ljubezen:
Vaš partner se bo soočil s številnimi izzivi in težavami, ampak dobil bo tudi podporo prijateljev in naklonjenih sodelavcev. V primeru nove poslovne ponudbe ga podprite pri odločitvi za spremembo. Morda bo to videti kot prevelik izziv, a sčasoma se bo to pokazalo kot dobra in pametna odločitev. Vajina ljubezen bo tako v senci konkretnih težav. 

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

BIK

Splošno:
Razveselite družinske člane z zanimivo zamislijo o potovanju ali pa jim kupite majhna darila. Če ne boste storili nič od tega, pa posvetite vsaj dovolj prostega časa njim in njihovim potrebam ter težavam, četudi imate v načrtu druge obveznosti in sestanke. Čas je, da postavite svojo družino in bližnje na prvo mesto.

Ljubezen:
Pogum vašega partnerja se bo danes izplačal, saj bo s samo eno potezo rešil vse dosedanje težave. Odprla se mu bodo nova vrata, kar bo dober razlog za njegovo dobro razpoloženje. Vajino družabno življenje bo veselo, srečavali se boste s prijatelji in spoznavali boste nove osebe. Ne kažite ljubosumja!

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 5

DVOJČKA

Splošno:
Imeli boste potrebo po dominaciji, še posebej v večernih urah. Poskušali boste uveljaviti svojo voljo, kar bo vodilo le v prepire in spore. Pritrdilno vam bodo kimali, a ne boste vedeli, kaj si mislijo o vas in vaših zamislih. Nikar ne skrbite, če se odnosi s tujimi poslovnimi partnerji ne bodo odvijali po vaših pričakovanjih.

Ljubezen:
Vašemu partnerju bosta nenadna odločnost in neposrednost olajšali številne težave, s katerimi se je v preteklem obdobju soočal. Živel bo hitro in poskušal bo nadoknaditi čas, ki ga je preživel v dvomih. Morda vas bo celo presenetil z neobičajnimi rešitvami, nato pa bo sledila umiritev. Imela bosta tudi več časa za ljubezen. 

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 5

RAK

Splošno:
Vaše ambicije bodo naraščale, toda morali se boste vprašati, ali so tudi realne in uresničljive. Primanjkovalo vam bo veliko podrobnosti. Ne verjemite vsemu, kar vam bodo predlagali ter pri dogovorih in pregovarjanjih ostanite še posebej pozorni. Lahko boste prejeli nepričakovano podporo, kar vas bo zelo razveselilo in vam bo polepšalo dan.

Ljubezen:
Razpoloženje vašega partnerja bo dokaj dobro glede na okoliščine, v katerih se bo nahajal. Prevladovale bodo napete in neugodne situacije, težave v službi in nesoglasja v družini. Ob vsem tem se bo obnašal, kot da težave ne obstajajo. Potreboval bo nekoga, ki ga bo spustil na trdna tla. Če ga imate radi, storite to nežno.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

LEV

Splošno:
Čez dan boste zaključili vse svoje obveznosti, zato boste v večernih urah precej nerazpoloženi, če boste sami in osamljeni. Partner naj vam pove, koliko mu pomenite, saj se boste drugače znašli v položaju, ko se boste smili sami sebi. Najdite toliko časa, da se boste odpravili v naravo in se družili s prijatelji. 

Ljubezen:
Vašega partnerja bodo navdušili nov krog ljudi, možnosti za potovanja in pozitivni obeti v službi. Morda se vam bo zdelo, da vas zapostavlja, saj bo usmerjen na posel in nove okoliščine v karieri. Pokažite zaupanje v njegove sposobnosti in ne omejujte njegovih ambicij. Bodite navdušeni nad njegovim uspehom in uživajte skupaj z njim.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 3

DEVICA

Splošno:
Pričakujete lahko klic ljubljene osebe, tesnega prijatelja ali sorodnika. Upate lahko tudi na nepričakovane novice ali obisk iz tujine. Dobili boste tudi številne poslovne ponudbe, vendar ne boste prepričani, kako bi se odzvali. Bodite potrpežljivi in odločni, da ne boste izpustili teh sijajnih priložnosti.

Ljubezen:
Partner vas bo zasul s številnimi načrti in željami, uživali boste v njegovem temperamentu in iskreni ljubezni. Službene težave ga bodo občasno še vrgle iz tira, toda s tem vas ne bo preveč obremenjeval. Več pozornosti posvetita družinskim težavam in neredu v domu. Potrebuje vašo pomoč, saj se bo tako lažje kosal z vsemi obveznostmi.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

TEHTNICA

Splošno:
Potrudite se, da boste zapravili čim manj denarja za nepotrebne stvari, kajti zelo boste nepraktični in pripravljeni trošiti denar za svoje zadovoljstvo. Ne skrivate svoje nepotrpežljivosti in želje, da bi čim prej rešili določeno pomembno težavo, ki je lahko povezana z vašim burnim partnerskim odnosom. V kolikor želite zamenjati delovno mesto, se najprej dobro posvetujte. 

Ljubezen:
Dan bo zelo naporen, predvsem zaradi dolgočasne delovne rutine. Vaša ljubljena oseba bo izkazovala potrebo po svobodi in samostojnosti, vi pa jo boste zelo težko umirili. Ob koncu dneva bo tudi preveč provokativna in bo izzivala prepir. Vaše potrpljenje bo na veliki preizkušnji. Ne odgovarjajte na vse njene zamere. 

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 4

ŠKORPIJON

Splošno:
Vzdušje v službi ni po vaši volji, veliko je govora o denarju in nekdo v vas vzbuja občutek krivde. Ne uspe vam vsega postaviti na svoje mesto, kar vam povzroča določene težave. Mislite, da drugi od vas pričakujejo veliko več, kot vam to dajo vedeti. Izkoristite ugoden čas za vzpostavitev dobrih poslovnih odnosov, še posebej, če se ukvarjate s trgovino. 

Ljubezen:
Miren dan, osvobojen napetosti in izzivov, bo poudaril najboljše strani vaše ljubljene osebe. Z lahkoto se bo kosala z vsakodnevnimi obveznostmi, ob tem pa bo še vedno ostala dobro razpoložena. Številne težave bodo izgubile na vrednosti, imela bo občutek moči in nadzora nad svojim življenjem. Po drugi strani pa bo dobro opažala vaše slabosti in bo od vas pričakovala popolnost.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

STRELEC

Splošno:
Pri pomembnih vprašanjih ne odstopite od svojih načrtov, toda bodite previdni, če vas bo nekdo pod krinko poslovnega sodelovanja zapeljeval. Zelo boste zbegani in presenečeni zaradi nenadne pozornosti, saj vas je ta oseba do sedaj ignorirala. Velik vpliv na morebitne partnerje bo pripomogel k temu, da boste vzpostavili koristne poslovne odnose. 

Ljubezen:
Če se boste odpravili na krajši izlet ali potovanje, pričakujte morebitne zaplete in težave, zato organizacijo skupnega dopusta nikakor ne prepustite naključju. Ohranite potrpljenje in odločnost, ko boste v skušnjavi pokazati svojo jezno stran. Vaš partner bo veliko zapravljal. Ne glede na njegovo spremenljivo razpoloženje bo v vajinem odnosu prevladovala strast.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 5

KOZOROG

Splošno:
Vzdušje v službi ni po vaši volji, veliko je govora o denarju in nekdo v vas vzbuja občutek krivde. Ne uspe vam vsega postaviti na svoje mesto, kar vam povzroča določene težave. Mislite, da drugi od vas pričakujejo veliko več, kot vam to dajo vedeti. Izkoristite ugoden čas za vzpostavitev dobrih poslovnih odnosov, še posebej če se ukvarjate s trgovino. 

Ljubezen:
Miren dan, osvobojen napetosti in izzivov, bo poudaril najboljše strani vaše ljubljene osebe. Z lahkoto se bo kosala z vsakodnevnimi obveznostmi, ob tem pa bo še vedno ostala dobro razpoložena. Številne težave bodo izgubile na vrednosti, imela bo občutek moči in nadzora nad svojim življenjem. Po drugi strani pa bo dobro opažala vaše slabosti in bo od vas pričakovala popolnost.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

VODNAR

Splošno:
Pričakujete več razumevanja od svojih bližnjih. Zelo izzivalna poslovna ponudba iz tujine bo lahko pripeljala do resnih pogovorov in dogovorov z osebami na višjih položajih. Dvomili boste, ali je vse res tako, kot vam to predstavljajo. Izogibajte se bučnim razpravam, če ne boste prepričani, kakšen položaj bi zavzeli.

Ljubezen:
Danes boste zelo uživali. Odnos s partnerjem bo postal zelo intenziven, on pa bo še posebej romantičen in strasten. Vse ostale stvari v njegovem življenju bodo imele manjšo vrednost od vajinega odnosa, zasipal vas bo z nežnostjo in pozornostjo. Če si lahko privoščite še krajši dopust in zapustite vsakodnevno rutino, bo to samo še pika na i, ki bo dodatno učvrstila vajino zvezo.

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 5

RIBI

Splošno:
Pričakujete lahko pomoč osebe, ki je vedno imela razumevanje za vas in vaše težave, četudi se ni vedno strinjala z vašimi zamislimi. Številni sodelavci vas bodo jezili, vendar ohranite prisebnost. Dobro se boste znašli v poslovnih situacijah, čeprav ne boste preveč prepričani vase in v svoje sposobnosti. Pazite, da ne boste preveč zaupali drugim in se zaradi tega napačno odločili.

Ljubezen:
Morda se bodo določene odločitve vaše bližnje osebe pokazale kot nepraktične, toda to je ne bo ustavilo. Na delovnem mestu bo imela veliko težav, kar jo bo zelo bremenilo. Z borbenim pristopom in neobičajnimi zamislimi bo vseeno uspešno premagala večino težav. Ob koncu dneva bo tako že povsem sproščena. 

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.