Dnevni horoskop za sredo, 19. oktobra 2022

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Iskali boste primerne izhode, se borili za svoj prav ter delili pomembne stvari z drugimi.
Oglej si celoten članek

Toplina in velikodušnost, ki bosta prisotni na področju ljubezni in odnosov prižigata notranjo luč pozitivne vibracije. Zaradi svojega vrelca notranje topline se boste počutili opažene, vključene in zaželene. Brez zadržkov boste podarjali čas, energijo in prebujali ljubezen. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Ne bodite presenečeni, če se zaradi lune v levu pojavijo notranji spori in predvsem dvomi na področju čustev. Neravnovesje vas lahko za trenutek spravi v slabo voljo, vendar se ne boste predali zlahka.

BIK
Pogajanja ter medsebojni stiki bodo zaznamovali dogajanje, ki bo zaradi lune v levu obarvano z drznimi prijemi ter koraki. Sloveli boste po tem, da vam nič kar vas bodo prosili ne bo težko.

DVOJČKA
V očeh drugih boste delovali šaljivo, čeprav boste zelo dobro vedeli, da morate v določeni situaciji nastopiti resno. Zvečer vas bosta polepšala nasmeh na obrazu ter iskren pristop.

RAK
Ko boste sklepali glede čustev, se boste dotaknili tudi globoke podzavesti. Spoznali boste, kako močno vaše misli vplivajo na pomembne odločitve, ki bi jih morali počasi sprejeti. 

LEV
Na trenutke boste razmišljali negativno in takšna bodo tudi nekatera dejanja. Dogajanje na področju kariere se bo umirilo, zato boste lahko službo odrinili na stranski tir in se posvetili družini. 

DEVICA
V smeri urejenih odnosov tako doma, kot tudi v službi, bodite kar se da potrpežljivi in prilagodljivi. Pogovor, v katerem se boste znašli, bo prebudil posebne občutke in vas pomiril.

TEHTNICA
Z energijo lune v znamenju leva se boste odzivali pogumno, kar vam bo najbolj prav prišlo na področju kariere. Ker boste v delu, ki ga opravljate uživali, pričakujte tudi pohvalo.

ŠKORPIJON
Končno boste uredili zmedene misli in pregnali slabe spomine iz glave. Na delovnem mestu boste samozavestni, tudi če vas bo kdo kritiziral, vas to ne bo zmotilo ali prekinilo.

STRELEC
Iznajdljivost, po kateri slovite vas bo zopet rešila pred komplikacijami. Kljub temu da boste uspevali, dogodkov ne prehitevajte, saj bi lahko spregledali drobno malenkost.

KOZOROG
V pomembnem trenutku, ki vas bo doletel na področju kariere bi morali pokazati veliko več odločnosti. Opredelite se, zagovarjajte svoje, posebno glede pomembnega načrta.

VODNAR
Druženje z dobrimi prijatelji bo priložnost, da najdete ravnovesje na osebnem področju. Poskrbeli boste, da se boste vsi skupaj lepo imeli ter si nesebično pomagali tam kjer lahko. 

RIBI
Kljub energični energiji lune v levu bodo koraki bodo počasni, kljub temu pa še vedno temeljiti. Tokrat se ne boste odločili napačno, saj vam bo jasno, da se z iskrenostjo zagotovo daleč pride.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.