Dnevni horoskop za sredo, 2. marca 2022

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Energija mlaja vam prinaša veliko nove moči.
Oglej si celoten članek

Lažje se boste podali v težje naloge, se lotili novih stvari ter se dogovorili o pomembnih stvareh. Ne bodite presenečeni, če vas bo vse, kar ni v vašem kontekstu, zmotilo. Dan je zelo ugoden za duhovne in spiritualne podvige. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Mlaj v znamenju rib prinaša mnogo energije in ključnih odločitev. Smotrno bi bilo še enkrat preučiti, kaj si želite in česa ne, le tako se boste lahko uspešno podali naprej. 

BIK 
Ne izdajte pomembne skrivnosti, saj bi se lahko vse skupaj obrnilo proti vam. Najbolj modro bi bilo se navidezno strinjati. Ljubezenski korak se bo izkazal za zelo dobro odločitev.

DVOJČKA 
Urejanje finančnega področja vam zaradi lune v ribah ne bo šlo od rok, prav tako nerodni boste ob pomembnih podvigih na poslovnem področju. Ugajal vam bo večer v znamenju strasti.

RAK 
Na poslovnem področju boste kljub Mlaju nestrpni in živčni. Zdi se vam, da vam vsi želijo škodovati, v resnici pa ni ravno tako. Čas je, da se prilagodite in se prenehate pritoževati.

LEV 
Delovali boste z energijo povečane svobode in drznosti. Na svoj način si boste upali več in tako presenetili sebe ter tiste, ki vas dobro poznajo. Samski levi se boste držali nazaj.

DEVICA 
Mlaj v ribah prebuja očarljivost in razigranost, še posebej pri ženskah, ki boste danes optimistične. V ljubezni boste zlahka prepoznali iskreno naklonjenost.

TEHTNICA 
Prihaja topel občutek, da vam skoraj vsi, ki so za vas pomembni, stojijo ob strani. Tudi na ljubezenskem področju vam bo prijetno pri srcu, saj prihajate do pomembnih zaključkov.

ŠKORPIJON 
Vzemite si z vplivom Mlaja v ribah več časa zase in za vse zasebne zadeve, ki vam veliko pomenijo. S tem boste premagali utrujenost ter negativno razmišljanje, ki sili na plano.

STRELEC 
Ne bodite tako zahtevni do sebe. Prav je, da ste načelni, toda ne pretiravajte, kaj ti vse to vas vodi v nezadovoljstvo, še posebej na področju ljubezni, kjer vas bo ljubljena oseba opomnila na napake.

KOZOROG 
Pretekle izkušnje bodo priložnost, da svoje mnenje glede pomembne zadeve delite naprej. Presenečeni boste, saj vas bodo ljudje upoštevali in vam pomagali razumeti bistvo.

VODNAR 
Naredili boste spremembo in stopili korak naprej. Vse to pa ne bo dovolj za bliskovit napredek. Poglobiti se boste morali v neznana znanja in prisluhniti nekomu, ki je prava zakladnica znanja.

RIBI 
Vse, kar si boste zastavili, bo zaradi ugodne energije Mlaja v vašem znamenju podprto s pozitivnimi smernicami. Ujeli boste tisti trenutek, ki vam lahko omogoči prvo mesto.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.