Dnevni horoskop za sredo, 5. junija 2019

Foto: Profimedia
Takšne energije vas bodo obdajale.
Oglej si celoten članek

OVEN
Splošno:

Danes boste vedrega duha, zato vas čaka dobro sodelovanje z okolico in uspešno sklepanje novih poslovnih kupčij. Vse vam bo šlo gladko od rok in zadovoljni boste sami s seboj. Finančno stanje bo ostalo nespremenjeno, edino kar vas bo danes spravljalo v slabo voljo, bo zdravje. Bolečine v križu bodo proti večeru že zelo moteče.

Ljubezen:
Vezani, zavedati se morate, da vaša dejanja in besede vplivajo na druge ljudi. Še posebno na vašega partnerja. Danes bo ta še posebno občutljiv, zato bodite previdni. Ognite se kočljivim situacijam in šlo vama bo dobro. Samski pa boste polni načrtov za jutrišnje dogajanje. Skupaj s prijatelji naredite načrt za dobro zabavo.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 2

BIK
Splošno:

Končno boste spoznali, da vam ni vedno treba pomagati drugim in da se vam ni potrebno odzvati na vsak »klic na pomoč«. Nekateri so že vajeni, da jim vedno in povsod ustrežete. Z današnjim dnem se bo vaše finančno stanje začelo izboljševati. Če se zdravstvene težave še vedno pojavljajo, obiščite zdravnika.

Ljubezen:
Samski, več kot boste naredili zase, bolj se boste zabavali. Dan bo naklonjen novim podvigom, zato se le spravite v akcijo! Vezani pa boste danes kar malce zmedeni. Nikar ne držite svojih dvomov v sebi. Partner je ob vas tudi zato, da vam pomaga razbliniti dvome in da skupaj ugotovita, kako naprej. Odprite se mu. 

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 3

DVOJČKA
Splošno:

Danes boste razveseljevali ljudi s svojim humorjem. Res je, da vas okolica sicer sprejema, vendar ostanite v mejah normale in bodite previdni, da ne boste koga užalili. Danes vas v zvezi z finančnim stanjem čaka nekaj novosti, ki pa ne bodo nujno pozitivne. Slabo se boste počutili, jejte bolj lahko in zdravo hrano.

Ljubezen:
Vezani, čas je, da realno ocenite situacijo, v kateri sta se znašla. Vajina mnenja se razlikujejo in ugotoviti morate, kaj to pomeni za vaju. Preden se boste odločili za kakšen ukrep, se pogovorite z domačimi ali prijatelji. Samski pa boste danes popolnoma presenetili nekoga, ki misli, da vas dobro pozna. Pokazali boste, da znate biti tudi vi nepredvidljivi.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

RAK
Splošno:

Prav danes boste morda prekinili pogodbo z zelo pomembnim poslovnim partnerjem. Prišlo bo lahko tudi do zamer in drugih neprijetnosti. Potrebovali boste veliko iznajdljivosti, da se boste uspešno izkopali iz vsega tega. Pozitivno stanje na vašem bančnem računu pa vas bo naravnost razveselilo. Sprostite se s fizičnimi aktivnostmi.

Ljubezen:
Samski, vaša sreča ni več daleč, samo odprite oči. Neka oseba v vaši bližini vas namreč opazuje že lep čas. Nič ne bo narobe, če boste končno popustili. Vezani pa boste danes naredili veliko dobrega za vaju. Vaš partner namreč ne bo najboljše volje, vendar boste vi to popravili.  

Ljubezen: 6
Služba: 3
Zdravje: 5

LEV
Splošno:

Zaradi dobrega razpoloženja se bo zgodilo to, da ne boste opravili nujnega dela. Poskušajte se obnašati bolj resno in se zamislite nad tem. Pazite na denar. Kupovati nameravate na veliko, tudi stvari, ki jih ne potrebujete najbolj. Bolečine se bodo danes lahko pojavile v področju trebuha, vendar ne bo šlo za resne težave.

Ljubezen:
Samski, skrajni čas je, da poveste resnico. Tista mala laž, ki ste si jo izmislili nekaj dni nazaj, mora priti na dan, čeprav vam to ne predstavlja najlažje naloge. Vezani pa se boste morali danes žrtvovati za vajino dobro. Svoje želje in pričakovanja postavite na stran in partnerja na prvi tir. Obrestovalo se vam bo. 

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

DEVICA
Splošno:

Danes boste precej aktivni in polni samozavesti. Zanimale vas bodo mnoge stvari in težko boste dolgo ostali na enem mestu. Čakajo vas težave na finančnem področju, zato se danes izognite zapravljanju. Delovni zagon bo danes pojenjal, slaba volja pa se bo umaknila veselju. Zdravje in počutje bosta boljša kot v preteklih dneh.

Ljubezen:
Tisti, ki ste v partnerskem odnosu, danes vam ne bo potrebno kaj veliko narediti. Zadeve se bodo namreč odvijale same od sebe, saj boste z boljšo polovico tesno povezani. Samski pa boste danes razdajali svojo energijo in pozitivne misli. Od vsega vznemirjenja pa boste bili lahko na koncu dneva kar izčrpani.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

TEHTNICA
Splošno:

Danes boste polni energije in zadane naloge boste z lahkoto opravili. Vaša težava bo le v tem, da se ne boste osredotočali na pomembne stvari, ampak se boste poglabljali v vse, kar vas bo zanimalo. Tako boste izgubili precej časa. Ne zapravljajte, saj se bo že v prihodnjih dneh nabralo veliko računov. Ne zanemarjajte svojega zdravja in telesa.

Ljubezen:
Danes boste razmišljali predvsem o tisti osebi, ki se vam je izmuznila. Nikar ne dajte tega vedeti partnerju, ker bi to lahko privedlo do nezaupanja in žalosti. Samski pa boste nekomu na vsak način želeli dokazati, kako pametni ste. Pazite, da ne boste zaradi tega izgubili priložnosti za novo romanco. 

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 5

ŠKORPIJON
Splošno:

Večkrat se boste znašli v središču pozornosti, zato bo okolica dobila vtis, da ste polni sami sebe, arogantni in vzvišeni. Kljub temu boste na poslovnem področju naredili opazne rezultate. Danes bi lahko nekaj denarja previdno investirali, saj bi se vam obrestovalo. Počutje bo dobro, dokler se boste uspešno izogibali alkoholu, ki dvigne vaš pritisk.

Ljubezen:
Vezani, v mislih imejte, da beg pred težavami ni rešitev. Ugotovili boste, da s partnerjem nista rešila vseh nesporazumov iz preteklih dni. Veliko boljše bo, če ga boste s tem soočili, nikar se ne skrivajte. Samski pa nikakor ne boste občutili potrebe po resni zvezi. Dneve boste želeli kar v največji meri izkoristiti le zase.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

STRELEC
Splošno:

Vaša poslovna prihodnost je odvisna od današnjega dne. Izpolnile se vam bodo želje, veliko pa bo odvisno od vloženega truda. Danes vam bo šlo vse dobro od rok. Finančno stanje vas sicer ne skrbi, a vseeno premislite, kako bi lahko zaslužili več denarja. Težave, ki se bodo pojavile, bodo predvsem posledica utrujenosti, zato naredite nekaj zase.

Ljubezen:
Danes boste zelo sproščeni, želeli boste pomagati ljudem okoli vas. Samski sprejmite izziv in poskusite nekaj povsem novega. Dan vam bo naklonjen, odločite se za avanturo. Vezani pa boste imeli občutek, da vas partner drži nazaj in omejuje. Jasno mu dajte vedeti, da včasih potrebujete malo več svobode. 

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

KOZOROG
Splošno:

Dogodki iz preteklosti bodo nenadoma prišli na dan in spremenili vaše najnovejše načrte. Premagati boste morali nekaj nepričakovanih ovir, zaradi česar bo treba za nekaj časa preložiti večino pomembnih načrtov. Z denarjem boste še vedno na tesnem. Danes boste začutili utrujenost.

Ljubezen:
Samski sledite intuiciji, ki vas bo danes pripeljala do cilja. Morda boste ugotovili, da niste na pravi poti, tako da imejte v mislih tudi rezervni načrt. Vezani pa pazite, da boste na pravi način izrazili svoja čustva. Vprašajte se, če je vaš pristop primeren. Vaš partner ne bo najbolj srečen, če boste spet nesramni.
 
Ljubezen: 2
Služba: 1
Zdravje: 3

VODNAR
Splošno:

Pozornost boste danes usmerili na materialno in finančno situacijo. Predstavili boste nove načine poslovanja, ki se jih boste posluževali v prihodnje. Ne zapravljajte denarja po nepotrebnem in če imate namen vzeti kakršenkoli kredit, dobro premislite. Če se vaše zdravstvene težave še vedno pojavljajo, je možno tudi, da je prišlo do napačne diagnoze.

Ljubezen:
Vezani boste danes z glavo med oblaki. Nesporazume iz preteklih dni bosta razrešila in partner bo z navdušenjem gledal, kako dobro se počutite po tem. Samski pa ne bodite presenečeni, če se bo v vašem življenju danes pojavila neka čudovita oseba. Veliko možnosti je, da jo boste spoznali na spletu, tako da le pogumno.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 3

RIBI
Splošno:

Skupaj s preizkušnjami boste dobili tudi novo znanje. Nato boste lažje dosegli cilje, ki ste si jih zastavili že davno, nato pa ste nanje pozabili. Pri finančnih investicijah se danes ne zanašajte preveč na svoj občutek in za mnenje raje poprosite nekoga, ki se na to spozna. Zaradi utrujenosti in pomanjkanja energije bodite danes pri vseh stvareh bolj zmerni.

Ljubezen:
Vezani danes, preden boste spregovorili, vsakič preštejete do deset. Nepremišljene besede bi vas lahko namreč spravile v zadrego. Ne dopustite, da bi se to zgodilo. Samski pa bodite pozorni, da ne boste preveč silili v ljudi, ki jih ne poznate dobro. Včasih se je bolje zadržati. Raje počakajte, da vas bo kdo kaj vprašal. 

Ljubezen: 1
Služba: 4
Zdravje: 3

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.