Dnevni horoskop za sredo, 7. junija 2023

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Sposobni boste prisluhniti spodbudam iz notranjih virov, ki vas intuitivno usmerjajo k pravim ciljem.
Oglej si celoten članek

Pomembno bo, da razmislite o tem, kako dobro se trenutna življenjska pot ujema z globljo vizijo namena, ki ga želite manifestirati. Hitre odločitve tokrat ne bodo v vaši domeni. Vse boste počeli počasi, premišljeno s pomočjo prebujene intuicije, ki vas bo usmerila tja, kamor si v resnici želite. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Zjutraj, ko se bo luna še nahajala v kozorogu boste deležni številnih priložnosti. Ideje bodo skakale iz vaših misli, zato se, ko bo potrebno nekaj razložiti nikar ne držite v ozadju. 

BIK
Že dlje časa čakate na priložnost, da se z nekom pogovorite in tokrat jo boste tudi dobili. Potrebovali boste nasvet glede zadev, povezanih s financami, čeprav jih navadno rešite sami.

DVOJČKA
Da ohranite mirno vzdušje, boste morali sodelovati z nekom ki razmišlja v čisto drugi smeri, kar zna biti manjši problem. Ne dovolite, da vas kdorkoli vrže iz tira in ostanite močni.

RAK
Vsak neuspeh vas lahko zelo prizadene, ker ste preveč občutljivi. Čim prej se skušajte znebiti te negativne lastnosti, k vam samo preprečuje, da bi se zavihteli v pozitivne vibracije.

LEV
S poglabljanjem vase vam bo uspelo ponovno najti duševni mir, ki ga tako močno potrebujete. Veliko se boste ukvarjali sami s sabo, saj vam določene zadeve niso všeč takšne kot so. 

DEVICA
Zaželeli si boste čim prej na področju dela in denarja narediti korenite spremembe in se postaviti zase. Zasebno boste prepričani, da se vam godi velika krivica, vendar pazite, da ne boste kršili dogovora.

TEHTNICA
Zaustavite se ter počasi in premišljeno začnite razmišljati o bolj pomembnih zadevah, ki vas čakajo v prihodnjih dneh. Veliko bo popoldne, ko se bo luna nahajala v vodnarju odvisno od vaše odločitve.

ŠKORPIJON
Dogovor, ki ga boste z nekom sklenili vam ne bo najbolj pisan na kožo. Ker boste okorni, leni in nezainteresirani, ne pričakujte, da bi vas drugi znali razumeti in sprejeti.

STRELEC
Na poslovnem področju bo čeprav osebno ne boste slabe volje napeto. Morda vas bodo uporabili za dela, ki niso vaša dolžnost. Neodločni in bolj občutljivi se boste zaprli vase.

KOZOROG
V kolikor vas pestijo težavne situacije, se boste brez slabega občutka zatekli po pomoč k prijateljem. Če boste uporabili pravo taktiko, boste našli tudi pravo zdravilo za vašo dušo.

VODNAR
Vezani, nikar ne bodite ljubosumni, čeprav se vam bo zdelo, da vam ljubljena oseba  ne vrača čustev v enaki meri. Pred vami je pomembna odločitev, ki bi se ji morali posvetiti.

RIBI
Begala vas bosta občutek nezadovoljstva in neprilagodljivost, zato se težjim nalogam v službi izognite. Čustvene situacije bodo, ko luna preide v vodnarja umirjene in obarvane s prijetnimi komplimenti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.