Dnevni horoskop za sredo, 8. marca

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Močna in hkrati topla vibracija se bo dotaknila tudi najbolj hladnih ter zaprtih vase. Prebuja se želja po iskrenih debatah, argumentiranju in pogovorih.
Oglej si celoten članek

Presenetite ženske na iznajdljiv način in bodite predvsem sočutni. Krmarili boste z odličnimi diplomatskimi in pogajalskimi sposobnostmi. Spretni v zaznavanju stvari iz drugačnega vidika se lahko zanesete na pozitivne rešitve. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Danes se držite strogega načrta, še posebej dopoldan, ko se lahko z energijo lune v devici vse skupaj močno zakomplicira. Na področju čustev boste nekoliko zadržani. 

BIK
V pomembni situaciji boste zaradi zmedenih misli začeli popuščati. Vedite, da vam to ne bo koristilo, saj boste ves čas pod drobnogledom pomembnih ljudi, ki bi vas lahko napačno ocenili.

DVOJČKA
Kreativnost, ki se bo prebudila boste črpali iz okolice. Mešani občutki vas bodo končno zapustili. Prehajate v bolj zadovoljno pozicijo, ko boste končno dobili tisto, po čemer hrepenite.

RAK
Niste si čisto na jasnem, če imate ob sebi ljudi, ki vas spodbujajo. Tako poslovno kot zasebno, saj se vam bo pojavilo nekaj zanimivih situacij, ki vas bodo najprej zbegale in prestrašile.

LEV
Prebudilo se bo obilo dobre volje, kljub temu da vas delovne obveznosti ne bodo pustile na miru. Ne bodite starokopitni, predvsem pa se slepo ne držite načel in vzorcev, ki vam le škodujejo.

DEVICA
Ostajajte odprti za priložnosti, zato pogumno odprite vrata svojega življenja. Notranja moč se bo okrepila. Pridobili boste tudi zaupanje in tako poiskali ugoden trenutek za spremembe.

TEHTNICA
Ljubezen prihaja v naročje, zato boste dobro razpoloženi. Zadeva,  po kateri ste nekoč hrepeneli bo tisto, kar vas bo še dodatno razvedrilo. Stvari se očitno postavljajo na svoje mesto.

ŠKORPIJON
Tok dogajanja bo počasen in temeljit. Družabne dejavnosti in pogovori vas lahko vznemirijo, saj bodo nekateri neprestano želeli nekaj od vas, vi pa boste želeli delovati umirjeno.

STRELEC
Poudarili boste, da potrebujete spremembo, saj ste naveličani tega, da se vse odvija po natančno definiranih tirnicah. Pomagal bi vam že zanimiv izlet v neznano, seveda v družbi.

KOZOROG
Bodite pozorni na nekaj, kar se je pred kratkim zakompliciralo. Znova preverite vse pomembne podatke ter dejstva, ki vas lahko rešijo. Vse kar je povezano z denarjem, vas bo navduševalo.

VODNAR
Prihajajo številne novosti, sprejmite jih. Nasmehnite se sodelavcu ali prijatelju in se priklopite popoldne na prijetno energijo tehtnice, ki bo dan zagotovo naredila še lepši.

RIBI
Pridnost, vestnost in marljivost vas na področju kariere postavljajo na prvo mesto. Popazite le, da si ne boste zadali preveč nalog. Nekateri boste deležni tudi pohvale.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.