Dnevni horoskop za torek, 1. novembra 2022

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Želeli si boste miru in tišine, zračna energija pa bo neprestano prebujala napredne misli.
Oglej si celoten članek

Prvi krajec vodi v poglobitve, ki bodo smiselne in lahko olajšajo marsikatero težjo situacijo. Ne bo vam težko voditi, svetovati in pomagati, ne da bi karkoli pričakovali v zameno. V neskončne globine se ne boste poglabljali, saj bo na površju preveč zanimivega. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Nekaj, kar ste pred kratkim slišali, boste želeli če bo drugim všeč ali ne raziskati do potankosti. Obremenjevalo vas bo, da morate storiti nekaj, kar ste pred kratkim v domačem okolju obljubili.

BIK
Uspelo vam bo kljub temačni energiji današnjega dne na plano potegniti nekaj lepega, kar boste širili tudi med bližnjimi. Poseben poudarek lahko pričakujete na področju osebne rasti.

DVOJČKA
Preplavila vas bodo intenzivna čustva, ki jih bo vpliv Prvega krajca še poglobil. Hrepeneli boste po dobrih novicah, dobili pa le nekaj potrditev, da ste se glede nečesa pravilno odločili. 

RAK
Vse bo odvisno od prvega vtisa, saj se boste po dolgem času zopet srečali s sorodnikom, ki vam ni najbolj naklonjen. Prav je, da si naredite načrt za prihodnje dni. 

LEV
Pričakujte manjše napetosti, povezane z družinskim okoljem. Ker boste raztreseni in zmedeni se bo veliko težje boriti s posledicami napak. Tudi pripombe vas lahko spravijo iz tira. 

DEVICA
V domačem okolju se ne upirajte in ne govorite preveč o svojih težavah, saj bi lahko ob nepravem času povedali kakšno besedo preveč. Raje se držite ustaljenih navad in mirujte. 

TEHTNICA
Ne bodite presenečeni, če se bodo kljub luni v vodnarju pojavljali notranji spori in predvsem dvomi na področju zaznavanja čustveno bogatih vsebin, takšnih in drugačnih. 

ŠKORPIJON
Močno neravnovesje, ki prihaja nepričakovano, lahko pripelje do odločitev, ki jih boste kasneje obžalovali. V krogu domačih se boste pogovarjali o tistih, ki ste jih imeli najraje. 

STRELEC
Sposobni se boste odlično odrezati ter nekomu nesebično priskočiti na pomoč. Če boste samo čakali in opazovali, boste izpustili še eno priložnost, da se pomaknete naprej. 

KOZOROG
Pravo ravnovesje in skladnost lahko pričakujete zaradi lune v vodnarju med sorodniki. Prejeli boste zanimivo informacijo, ki vas bo razveselila, saj vam prinaša nekaj lepega.

VODNAR
Zagnali se boste v analiziranje, spoznali boste, da ste zadovoljni s sabo, veselilo vas bo vse, kar je povezano s prepletanjem družinskih vezi. Nikar pa ne bodite do nekoga, ki vas moti, preveč nesramni.

RIBI
Vse boste jemali lahkotno, čeprav boste zelo dobro vedeli, da je čas, ko morate nastopiti resno. Uporabite, v kolikor se znajdete med sprtimi svoje odlične pogajalske sposobnosti.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.