Dnevni horoskop za torek, 14. septembra 2021

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Mešane energije vas lahko zmedejo, tistim, ki jim boste znali slediti, pa podarjajo zanimivo popotnico za lepši jutri.
Oglej si celoten članek

Zberite se in osredotočeno začnite delovati tam, kjer vas potrebujejo. Znali se boste približati tistemu dejstvu, ki vas že nekaj časa dobesedno bode v oči. Prihaja tudi sreča na področju financ. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Nikar ne hitite dopoldne, ko bo luna še v strelcu s podpisovanjem pogodb. Nekaj možnosti je, da pride do spremembe, zaradi katere si boste morda želeli premisliti, zato bodite premišljeni.

BIK
Vseh prebliskov, ki vas bodo obhajali, ne boste zmogli zadržati samo zase. Nastopali boste brezglavo, zato pazite na jezik. Vaša globoka čustva bodo ves čas iskala potešitve. 

DVOJČKA 
Odgovorno boste popoldne, ko luna prehaja v kozoroga, stopili naprej po svoji poti. V veliki meri lahko pričakujete tudi prilagodljivost, ki bo najbolj izstopala na čustvenem področju.

RAK
Vsa pričakovanja v ljubezni bodo končno začela dobivati lepšo podobo. Odlično se boste ujeli z osebo, s katero ste se pred nedavnim zbližali. Pri vezanih lahko pride do želje po strastni spremembi.

LEV
Ker se pri delu junaško držite tudi v težkih razmerah, lahko upate, da vaš trud ne bo poplačan samo s hvalo, temveč tudi s finančnimi sredstvi. Sedaj je čas da si izborite prednost.

DEVICA
Prehitra dejanja bodo nosila s sabo svojo težo, čeprav jih nihče razen vas, ki ste tako zelo analitični, ne bo opazil. Če dobro pogledate, boste opazili, da marsikdo ponavlja za vami.

TEHTNICA
Pričakujete lahko prijetne vibracije. Svežina vas bo ujela pri pogovorih in izmenjavi mnenj. Pomembno bo, da boste svojo energijo znali usmeriti in se odločiti, kaj je za vas pomembno in kaj ne.

ŠKORPIJON
Pojavila se bo nejasnost, ki je ne bi bilo dobro spregledati. Najprej se pogovorite z ljudmi, ki so neposredno vpleteni v situacijo in skupaj poiščite pravi odgovor. Lepa gesta bo čudovita nagrada.

STRELEC
Na delovnem mestu si boste želeli naložiti dodatno delo, saj nikakor nočete dodatnih dolgov. Z ljubezenskim izbrancem potrebujeta dolgoročno vizijo in bolj globok pogovor.

KOZOROG
Končno dan brez napornih posebnosti, s pozitivno energijo, ki jo popoldne prinaša luna v vašem znamenju. Nekomu, ki vas bo presenetil, se ne pozabite primerno zahvaliti.

VODNAR
Najbolj prijetno bo na področju ljubezni in ujeli se boste v val strasti. Odkriti bo treba, kaj bi lahko še spremenili. Nekaj več ustvarjalnosti se bo pričakovalo v povezavi s kariero.

RIBI
Zelo dobro veste, kaj od nekoga pričakujete, zato ne boste več ovinkarili. Nesporazumi bodo hitro rešeni, če boste povedali vse, kar vam zadnje čase leži na duši. Sprejmite odgovornost. 
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:44 14. September 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.