Dnevni horoskop za torek, 30. julija 2019

Foto: Profimedia
Koga čaka lep torek?
Oglej si celoten članek

OVEN
Splošno:

Obkrožite se s prijatelji in s sodelavci, na ta način boste ustvarili prijetno atmosfero. Vaše sanje so trenutno žive in razburljivo je, da jih lahko delite z isto mislečimi posamezniki. Na zabavi boste samski lahko našli tudi prijatelja, ki si ga želite. Tudi manjše in bolj osebno srečanje bi najbrž lahko delovalo.

Ljubezen:
Bili boste prijateljski, topli in odprti, vi bodo opazili vašo pozitivno energijo. Izogibajte se težkim debatam in ne osredotočajte se na suhe in praktične zadeve. Preberite kakšno zanimivo knjigo, oglejte si romantično komedijo ali pa pojdi ven med ljudi. Vezani pa enostavno delite prijetne trenutke z osebo, ki jo imate radi.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 6

BIK
Splošno:

Branili boste vaša politična in socialna prepričanja, zaradi dogodkov v službi, doma ali v vaši skupnosti. Vaša edinstvena perspektiva je lahko navdihujoča za druge, zato se nikar ne držite nazaj, ko boste govorili o svojih idejah za prihodnost. A zapomnite si, prednost naj imajo stvari v sedanjosti in ne sanjarjenje o nerealističnih možnostih.

Ljubezen:
Današnji dan bo idealen, da se odpravite na neraziskana področja, kjer boste videli, da drugi počnejo enako kot vi. Lahko se odpravite sami ali v družbi, vezani lahko s seboj vzamete partnerja. Če še niste poskusili, potem je sedaj pravi čas, da se odpravite na novo življenjsko dogodivščino.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

DVOJČKA
Splošno:

Ste v obdobju, ko težko kontrolirate vaš nemir. Naredili boste vse, da se boste odpravili iz hiše, odšli boste v trgovino ali celo v trgovski center. Ne bodite preveč samokritični, če do konca dneva ne boste dosegli napredka. Če se ne boste mogli osredotočiti, z opravili zaključite in nadaljujete jutri.

Ljubezen:
Neko osebo si boste močno želeli ob sebi. Ugotavljali boste, kako bi vi izpadli v najlepši luči. Zaradi težnje k temu, da ste izbirčni in kritični do vsega, kar vidite, bi lahko ostali praznih rok. Torej tudi če ne bo vse poteklo čisto po vaše, poskrbite da bo vsaj do neke mere in enostavno uživajte v tem.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 4

RAK
Splošno:

Danes boste leteli visoko in počutili se boste tako dobro, da boste želeli nekaj denarja zapraviti za prav posebno stvar. Bili boste bolj optimistični, ker so se vaši finančni dohodki povečali. Vsekakor pa bi bilo bolje, če bi malo počakali pred tako velikim nakupom in videli boste, kako se boste počutili čez nekaj dni. Premislite, da ne boste česa obžalovali.

Ljubezen:
Napačne domneve bodo v težave spravile vse, ki bodo vključeni. Bodite jasni glede vaših ciljev, še posebno če vključujejo tudi druge. Komunicirajte čim bolj preprosto, kar bo veliko boljše za vse. Čas bo idealen za druženje ali za zmenek z nekom, ki vas privlači in imata nekaj skupnega.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 6

LEV
Splošno:
Danes boste v stiku z vašo ranljivostjo. Kljub vsemu pa boste sprejeli izziv in delili vaša čustva s posebno osebo. Če boste nekomu povedali o vaših potrebah ali strahovih, boste razkrili le del enačbe. V mislih imejte, da resnična intimnost ni enosmerna, zato ne zapustite prostora, dokler tudi druga oseba ne bo povedala, kaj ji leži na duši.

Ljubezen:
Vsakokrat ko se približate ljubi osebi, vaše srce prične hitreje biti in prevzame vas vaša domišljija. Sprašujete se, ali je to prava stvar ali samo fantazija. Ocenite vaša čustva in čustva druge osebe, da boste videli, ali trošite čas ali pa bi to lahko bila priložnost za novo romantično razmerje.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

DEVICA
Splošno:

Človek nima v navadi, da bi optimistične najave obdržal zase, a v vašem primeru bi bilo to še najboljše. Vaša samozavest bi lahko koga užalila in tega vsekakor ne želite, saj vašo idejo resnično podpirate. Vaše spretnosti so dovolj izpiljene, da vas bodo v vsakem primeru popeljale naprej. Zaupajte instinktu in naredite tako, kot vam bo narekovalo srce.

Ljubezen:
Trenutno ste v krizi in vaše želje ali prizadevanja v razmerju so na dnu. Prestavite jih za nekaj časa. Vzemite življenje v svoje roke in videli boste, kako ste omejeni in kako se zadržujete. Določite vaš naslednji korak. A ne poskušajte preveč pritiskati naprej, da to ne bo zaustavilo vaše srčne izkušnje.

Ljubezen: 2
Služba: 6
Zdravje: 5

TEHTNICA
Splošno:

Danes boste optimistični, a na novo odkrit optimizem bo lahko bil za vas prevelik zalogaj. Drugi ne bodo več želeli poslušati vaših pravljic o tem, kako je vaše življenje dobro. Kontrolirajte vaše navdušenje z visoko mero sočutja do ostalih. Že če boste malo znižali vaše navdušenje, se bodo razmerja uravnotežila.

Ljubezen:
Brez večjih težav se boste lahko s partnerjem pogovarjali o osebnih potrebah in željah. Vaše misli bodo usmerjene k ljubezni. To bo ugoden čas, da spregovorite o skrbeh, ki jih imate glede vašega razmerja. A sporazum s partnerjem boste lahko dosegli samo, če se boste dovolj potrudili.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

ŠKORPIJON
Splošno:

Ne boste sramežljivi, ker boste želeli poglobiti stopnjo čustvenega razkritja vašemu najbližjemu prijatelju ali intimnemu partnerju. Vaš enostavni pristop bo lahko presenetil druge, ki bodo lahko bili odprti za vaše ideje, enkrat ko se bodo privadili na vaš stil direktnega komuniciranja.

Ljubezen:
Bili boste bolj očarljivi in simpatični, kot ste običajno. Čas bo vsekakor pravi, da se odpravite na zmenek, ki ga že dolgo načrtujete ali enostavno stopite v prvo vrsto, da vas bodo vsi spoznali. To bo čas, ko se boste morali prisiliti, da se boste soočili z nezdravim razmerjem, v katerem ste trenutno.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 5

STRELEC
Splošno:

Današnja energija se bo lahko obrnil stran od vaših želja in proti tistim, ki jih bodo imeli ljudje okoli vas. Prijatelj vas bo povabil k sodelovanju. Ne boste hiteli z odločitvijo, da bi odšli na svoje, čeprav se vam bo zdela ideja zelo privlačna. Ne pozabite, da niste najbolj spretni pri ocenjevanju ljudi, bodite še posebej pozorni pri izbiri poslovnega partnerja.

Ljubezen:
V ospredju se bodo znašla razmerja vseh tipov. Sodelovali boste z drugimi, sklepali kompromise in se prilagajali vidiku drugih. Prišli boste v stik z osebo, ki je zelo kreativna ali ima velik vpliv na vaše življenje. Odprite vaše oči in napnite vaša ušesa, da ne boste pri nečem zaostali.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 5

KOZOROG
Splošno:

Dobro je vedeti, da imate moč, s katero lahko nadzirate pot vaših misli in dovolj energije, da jih po potrebi preusmerite. Na žalost pa včasih podcenite, koliko časa boste potrebovali za dokončanje vaših opravil. Drugič se pripravite vnaprej, naredite si načrt, saj boste tako veliko lažje in bolj sproščeno opravljali obveznosti.

Ljubezen:
Ljubezen, razmerja, lepota in užitek bodo danes v ospredju. Pojavila se bo nova romanca, morda prijateljstvo, lahko pa se bo staro oziroma trenutno razmerje obrnilo na bolje. Bili boste še posebej privlačni in prijateljski. Toplina bo opažena in cenjena s strani prijateljev, s katerimi boste v družbi.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 6

VODNAR
Splošno:

Želeli se boste zabavati, čeprav ne boste dokončali vaših obveznosti. A neizpolnjene obveznosti vam ne bodo preprečile, da se ne bi zabavali. Bili boste tako navdušeni, da si boste raje naredili načrt, da se boste čim bolj zabavali. Če boste že morali nekaj opravil pustiti nedokončanih, obvestite ostale, da boste predčasno odšli.

Ljubezen:
Čas bo pravi, da uveljavite svoje potrebe in želje. Komunicirajte z drugimi o stvareh, ki si jih resnično želite. Bili boste ostri, jasni, odločni in prepričljivi. Vaše dnevno življenje je enakomerno in stabilno, čeprav ni prav posebno zanimivo. Poskrbite še za praktičen napredek v življenju.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

RIBI
Splošno:

Delali ste preveč in sedaj je čas, da zahtevate vaš kos zabave, saj vam je projekt, ki ste ga pred časom sprejeli, vzel preveč prostega časa. Prijal vam bo kratek počitek, privoščite si ga namesto odhoda v mesto. K sebi povabite prijatelja na kavico in dober ter kvaliteten pogovor. Prijalo vam bo.

Ljubezen:
Če ste trenutno v razmerju, bo pravi čas, da spremenita vajino rutino. Poskusite kaj novega, presenetite vašega prijatelja z nečim posebnim. Če iščete novo razmerje, bo dan pravi, da sprejmete tveganje in naredite načrt za manjšo avanturo. Dokler ne boste poskusili, ne boste vedeli, kaj vam lahko prinese.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.