Dnevnik z novo voditeljico

Foto: Žurnal24 Dodatno znanje si je Jasmina Jamnik pridobivala v Izobraževalnem središču RTV Sl
Osrednjo nacionalno informativno oddajo TV Dnevnik bo od 15. avgusta vodila novinarka Informativnega programa TV Slovenija Jasmina Jamnik.
Oglej si celoten članek

Jasmina Jamnik se bo v soboto, 15. avgusta, ob 19. uri prvič predstavila gledalcem nacionalne televizije pri vodenju osrednje dnevne informativne oddaje TV Dnevnik, ki poteka v živo iz studia 3 Televizije Slovenija. Na voditeljskem mestu informativne oddaje Poročila jo je nadomestil novinar regionalnega RTV-centra Maribor, Saša Krajnc. Jamnikova se tako pridružuje obstoječemu timu voditeljev TV Dnevnika, ki ga sestavljajo Manica Janežič Ambrožič, Elen Batista Štader, Igor Jurič in Dejan Ladika.

Jasmina Jamnik dejavno deluje v Informativnem uredništvu TV Slovenija od leta 2003, kjer novinarsko pokriva področji sociala in zdravstvo. Leta 2004 je bila na avdiciji izbrana za voditeljico informativnih oddaj in doslej vodila krajše informativne oddaje Poročila ob 13., 15. in 17. uri ter novičarski del znotraj oddaje Odmevi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.