Do izraza pride ponoči

Foto: Žurnal24 Na poteh, ki vodijo na Ljubljanski grad, bodo danes in jutri številne ognjene in
Ana Plamenita. Danes in jutri bo v Ljubljani festival ognjenih ambientov.
Oglej si celoten članek

Gledališče Ane Monro že drugo leto prireja štiri ulične festivale za vse letne čase – mrzel in temen ljubljanski večer bo tako ogrel in osvetlil soj ognjenih instalacij festivala Ana Plamenita. Danes se ga lahko med 19. in 22. uro udeležite po poteh, ki vodijo na Ljubljanski grad, jutri pa se začne dve uri prej. Rdeča nit letošnjega festivala je priprava zmajevega gnezda, ki bo obiskovalce pričakalo na vrhu griča.

Pri zmajevem brlogu bodo obiskovalci lahko uživali ob pogledu na dodatno osvetljeno Ljubljano in ob skodelici čaja ali kozarcu kuhanega vina, za ustrezno glasbeno podlago pa bo skrbel Radio Študent. Ob koncu festivala bo strokovna žirija podelila nagrado za najboljši ognjeni ambient.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.