Do mladosti z lastno krvjo

Foto: Žurnal24 Gub se lahko po novem znebite s pomočjo lastne krvi. (Foto: Istockphoto)
Metoda odstranjevanja gub Selphyl je popolnoma naravna, zahteva pa injiciranje lastne krvi, ki v telesu pospeši proizvajanje kolagena.
Oglej si celoten članek

Metoda odstranjevanja gub se imenuje Selphyl. Gube izginjajo s pomočjo injiciranja lastne krvi v kritična področja. V nasprotju z liftingom, ki pomeni kirurško odstranitev kože, Selphyl ni kirurški postopek in je veliko cenejši,  tretma stane okrog 1.100 ameriških dolarjev. Vendar omenjena metoda ne bo izbrisala vseh sledov starosti, saj se priporoča samo za odstranjevanje manjših gub na občutljivejših obraznih področjih.

Postopek traja 10 minut
Ko pacientki odvzamejo kri, iz nje odstranijo eritrocite, plazmo in trombocite, nato pa dodajo vitamine in aminokisline. Tako dobljeni serum spodbuja obnavljanje DNK in celjenje ran ter gladi zgubano kožo. Vse to brez sintetičnih polnil in laserskih tretmajev. Potrebnih je več vbodov na obrazu, od lasišča pa vse do čeljusti. Postopek traja 10 minut, nato pa serum vbrizgajo še okoli oči, na čelu, na predel nosu do ustnic in med obrvi. Po končanem vbrizgavanju seruma obraz obsevajo z rdečo in modro terapevtsko svetlobo, ki spodbuja celjenje, uničuje bakterije, vključno s tistimi, ki povzročajo akne.

Okrevanje je preprosto
Nekateri dosežejo  želene rezultate že z enim obiskom, drugi pa morajo prejeti več tretmajev. Le zdravnik lahko določi  postopek zdravljenja. Okrevanje je povsem preprosto. Z izjemo nekaj blagih oteklin in modric za kakšen dan ali dva je injiciranje popolnoma brez posledic.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.