Do večjih prsi v 56 dneh

Foto: Žurnal24 Scarlett Johansson je le ena od zvezdnic, ki so se navdušile nad kremo. (Foto: N
Victoria Beckham, Scarlett Johansson in Kelly Brook prisegajo na čudežno kremo, ki naj bi v 56 dneh povečala prsi za pol številke.
Oglej si celoten članek

Večje v dveh mesecih
Proizvajalci trdijo, da so sestavine kreme popolnoma naravne. Pri vsakodnevni uporabi naj bi se prsi v dveh mesecih povečale za dva centimetra in pol, koža pa naj bi bila bolj napeta in sijoča.

Strokovnjaki opozarjajo
Zdravniki in medicinski strokovnjaki so do novega odkritja skeptični in celo opozarjajo, da učinki kreme niso strokovno podprti in bi prav lahko imeli nezaželene stranske učinke. Krema naj bi delovala neposredno na kožo in povečala plast maščobnih celic v prsih. Za 100 ml Boob Job gela je treba odšteti 125 britanski funtov, kar je nekaj manj kot 140 evrov, pri nas pa še ni na voljo. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.