Dobil bo novo družino

Foto: Žurnal24 Norton bo novembra postal član družinske satire o treh (ne)navadnih družinah.
Modern Family. TV-komediji se bo pridružil Edward Norton.
Oglej si celoten članek

Igralec, ki je v lanskem Neverjetnem Hulku svoje telo in glas posodil samemu Hulku, bo zdaj nastopil v Modern Family, odbiti televizijski komediji o treh družinah, ki se po svoje spopadajo z vsakdanjimi težavami.

Komik po duši
Edward Norton bo v komični nadaljevanki igral ob Elizabeth Banks, nad njim pa je navdušen tudi Eric Stonestreet, ki nastopa že v petih nadaljevanjih: “Norton je v bistvu smešen igralec in vloga, ki so jo napisali zanj, je res smešna.”


Norton je dolgoleten prijatelj Tya Burrella, ki tudi nastopa v Modern Family, kar je verjetno imelo dodatne točke pri izbiri. Epizodo, v kateri se bo pojavil komični lanski Hulk, pa bodo v Ameriki predvajali previdoma 13. novembra.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.