Dobila štiri milijone za nastop na zabavi

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Hip hop izvajalca sta za svoj nastop na 16. rojstnodnevni zabavi hčerke arabskega milijarderja v žep pospravila kar 4,5 milijona evrov.
Oglej si celoten članek

Raperja Jay-Z in Kanye West sta le nekaj dni pred božičem nastopila v Dubaju na zabavi ob 16. rojstnem dnevu hčerke arabskega milijarderja, za svoj nastop pa naj bi vsak prejel vrtoglavih 1,9 milijona funtov oziroma 2,25 milijona evrov. Najstnica prihaja iz premožne družine in naj bi bila nečakinja šejka Mansoura, lastnika britanskega nogometnega kluba Manchester City.

Zvezdnika, ki sta pred kratkim izdala album Watch The Throne, sta med zasebnim koncertom izvedla več setov svojih pesmi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.