Dobili bomo nov šov

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
24. septembra na Planet TV prihaja nova oddaja Bognedaj, da bi crknu televizor (ang. Gogglebox), oddaja, ki je v Veliki Britaniji osvojila celo nagrado BAFTA.
Oglej si celoten članek

Zabavna oddaja naj bi razkrila, kako se Slovenci obnašamo med gledanjem televizije. "To je oddaja o življenju ljudi, njihovih zvezah, njihovih dnevnih sobah, o tem, kako se otroci in starši med seboj pogovarjajo o televiziji. Bognedaj, da bi crknu televizor pokaže, da je televizija v naših dnevnih sobah živa in vznemirljiva. Da ima še vedno nepogrešljivo vlogo v naših življenjih, pa naj jo spremljamo linearno, z zamikom ali pa na telefonu oziroma tablici,“ oddaj napovedujejo na Planet TV in obljubljajo ostre, pronicljive, strastne, čustvene in seveda zabavne komentarje.

Oddaja Gogglebox oziroma po slovensko Bognedaj, da bi crknu televizor je najprej postala uspešnica na britanskih tleh, zdaj šov lokalno producirajo tudi na Kitajskem, v Kanadi, ZDA, na Irskem, v Franciji, Litvi in Latviji, letos pa prihaja na Poljsko in v Slovenijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.