Dobili smo nov zvezdniški parček

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Jaden Smith naj bi se zagledal v sestrico Kim Kardashian, Kylie Jenner.
Oglej si celoten članek

Najstniški sin hollywoodskega igralca Willa Smitha je prvič pošteno zatreskan. Srce naj bi mu ukradla 15-letna Kylie Jenner, sestrica Kim Kardashian.

Golobčka naj bi imela kar tri zmenke v 24 urah. Jaden in Kylie sta skupaj raziskovala ulice Londona, večer pred tem pa je mladi igralec lepotičko peljal na suši. Zaljubljencema naj bi se pri jedi pridružil tudi Will. V neki drugi restavraciji, kjer sta bila sama, pa naj bi se celo poljubila.

Romanca med mladima zvezdnikoma sicer traja že nekaj tednov. Najprej sta se dobivala v New Yorku, sedaj pa še v Londonu, kjer sta med drugim skupaj obiskala tudi koncert Kanyeja Westa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.