Dobili smo novo miss bikini

Foto: Veso art MISS BIKINI Foto: Veso art MISS BIKINI Foto: Veso art MISS BIKINI Foto: Veso art MISS BIKINI Foto: Veso art MISS BIKINI Foto: Veso art MISS BIKINI Foto: Veso art MISS BIKINI Foto: Veso art MISS BIKINI Foto: Veso art MISS BIKINI Foto: Veso art MISS BIKINI Foto: Veso art MISS BIKINI Foto: Veso art MISS BIKINI Foto: Veso art MISS BIKINI Foto: Veso art MISS BIKINI
Slovenija je dobila še eno miss, in sicer miss bikini Slovenije.
Oglej si celoten članek

Med finalistkami so izbrali šest superfinalistk, naziv miss bikini Slovenije pa je pripadel Maji Ražnjevič. Prva spremljevalka je postala Tara Tanita Kiseljak, druga pa Vanja Fideršek. Najbolj fotogenična je Ines Đonlič, miss občinstva je postala Maja Vukmanovič, miss bikini medijskega pokrovitelja Slovenske novice pa Tea Recek.

Zmagovalka je bila nad zmago presenečena in je ni pričakovala. "Ponosna sem, da je žirija izbrala mene, in to bom seveda čim bolje izkoristila," pravi študentka, ki poleg študija tudi pridno dela. V prostem času se rada ukvarja s fitnesom, rada spoznava nove ljudi in sprejema nove izzive. "Odločnost, hrabrost, iskrenost in dobrosrčnost pa so lastnosti, ki jih bom v tem letu kot nosilka naziva miss bikini 2013 pokazala ter jih izkoristila za nove podvige in dosežke," še pravi Maja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.