Dobili smo novo naj smrkljo

Foto: Mare Vavpotič / Agency Krater Media Pika Kovač, naj smrklja 2014 Foto: Mare Vavpotič / Agency Krater Media VIda Milivojša, druga spremljevalka Foto: Mare Vavpotič / Agency Krater Media Manca Oražem, prva spremljevalka Foto: Mare Vavpotič / Agency Krater Media Manca Capuder, naj net smrklja 2014 Foto: Mare Vavpotič / Agency Krater Media Naj smrklje 2014 Foto: Mare Vavpotič / Agency Krater Media Pika Kovač, naj smrklja 2014, Anamarija Goltes, naj smrklja 2013
Z nazivom Naj smrklja 2014 se lahko pohvali 11-letna Pika Kovač z Brezovice.
Oglej si celoten članek

Za naziv naj smrklja se je potegoval več kot 130 kandidatk, med katerimi so izbrali 12 finalistk. Žirijo je najbolj prepričala 11-letna Pika Kovač z Brezovice, ki je navdušila s svojo simpatičnostjo in suverenim nastopom. Pika obožuje šolo, nastopanje in matematiko. Letos je med drugim že prejela nagrado za najbolj obetavno igralko na festivalu Gledališke sanje, sicer pa veliko nastopa v oglasih in piše pesmi, s katerimi sodeluje na različnih natečajih. 

Prva spremljevalka je postala Manca Oražem iz Stahovice, ki je obenem prejela tudi nagrado za najglasnejše občinstvo, druga spremljevalka pa je postala Vida Milivojša iz Ljubljane. Manca Capuder iz Domžal je postala naj net smrklja, saj je imela največ podpore na družabnih omrežjih.

Prireditev je vodil stand-up komik Tin Vodopivec, dogodek pa so popestrili glasbeni nastopi Clemensa, Anaye, Alje Krušič in Alye.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:16 27. November 2014.

    Ja resno, kam gre ta svet, da ne veš, da so se punčke že od nekdaj lišpale in hotele biti …

  • 08:58 27. November 2014.

    ma dajte no ga sra-t...itak so tamale vse luštne. Ampak kam gre ta svet....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.