Dobra in zlobna baletna bitja iz podzemlja

Foto: Žurnal24 obiskanost, Postojnska jama
Med kapniki Postojnske jame bodo člani in gosti Baletnega društva Postojna ob 19.15 pričarali zgodbo o dobrih in zlobnih bitjih iz podzemlja.
Oglej si celoten članek

Domišljijski svet ter bitja iz pripovedk in legend bo Baletno društvo Postojna v sodelovanju s Postojnsko jamo združilo v baletno predstavo z naslovom Baletna pravljica v Postojnski jami.

Z vlakom se boste popeljali na krožni ogled jame, nato pa si boste v Plesni dvorani Postojnske jame lahko ogledali enkratno baletno zgodbo, ki jo bo odplesalo več kot 120 baletk in baletnik, članov društva z gosti. Poseben gost bo pripovedovalec, gledališki igralec in umetnik, doma iz okoliških krajev.

Zadnji vlak odpelje v jamo ob 18.45, karto za vožnjo pa kupite na blagajni Postojnske jame. Stala vas bo 4 evre.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.