Dobra kondicija: Uau, to pri skoraj 60-ih zmore Pahor

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Predsednik RS Borut Pahor je včeraj pretekel polmaraton.
Oglej si celoten članek

Koper se je včeraj prelevil v tekaško prestolnico, Istrskega maratona pa se je udeležil tudi strastni tekaški navdušenec, predsednik RS Borut Pahor (58). Polmaraton, 21 kilometrov, je osvojil z lepim časom, pretekel ga je v eni uri in 48 minutah. Na cilju je povedal, da je s tem že izpolnil svojo novoletno zaobljubo. Na poti so ga spremljali varnostniki, predsednik pa je malce potarnal le nad hribovitim delom trase. 

Foto: Zurnal24 foto Borut Pahor

V cilju pa je komaj zajel sapo, že so ga oblegali novinarji in sodržavljani, ki so si želeli skupno fotografijo. Pahor je željo najprej izpolnil strastni tekačici, 42-letni Jožici Viktoriji Feržan Hunjet, ki ima za sabo že več polmaratonov, a jo je lansko leto ustavila agresivna oblika raka, ki ga je uspešno premagala in se včeraj vrnila na traso ter pretekla 10 kilometrov. 

Foto: Zurnal24 foto Borut Pahor

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:49 11. April 2022.

    Lepo, da skrbi zase, če se že za državo ne briga.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.