Dobro se držijo za svoja leta

Foto: Boštjan Tacol Miša Molk Foto: mediaspeed Nina Gazibara Foto: mediaspeed Zvezdana Mlakar Foto: Mankica Kranjec / semza.si Manca Košir Foto: Boštjan Tacol Majda Širca Foto: mediaspeed Polona Vetrih Foto: mediaspeed Ljerka Bizilj Foto: mediaspeed Igralka Ana Dolinar Horvat in njena mama Bernarda Oman Foto: mediaspeed Neca Falk Foto: Žurnal24 Bernarda Marovt Foto: mediaspeed Silva Čušin
Ob današnjem dnevu žena se poklanjamo slovenskim estradnicam, ki so že praznovale abrahama, pa so še vedno videti zelo dobro.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 19:17 8. Marec 2012.

    a hočte reč, da jih dobro drži skupaj plastika..??<br />Ja, to bo držalo..marsikatera starka je lepša od teh, ki jih …

  • 13:17 8. Marec 2012.

    Ne vem, če je žalostno ali smešno, da Molkica izmed vseh teh žensk najslabše izgleda?

  • 11:13 8. Marec 2012.

    Od vseh naštetih se dobro drži Nina, Bernarda ostale se ne držijo, vemo katere so pa čista plastika.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.