Dobro skriva leta: Bi uganili, koliko je stara LaToya?

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Ne bi uganili, pa vi?
Oglej si celoten članek

15 let je bila kraljica slovenske erotične industrije, danes pa LaToya Lopez živi povsem drugačno življenje. V Tolminu obnavlja družinsko hišo, kjer živi z babico in mamo, srečo pa je našla tudi v ljubezni. V zadnjem času se je na družbena omrežja vrnila z vročimi fotografijami, zato je marsikdo pomislil, da se bo vrnila k vročim poslom, a temu ni tako. Nekdanja pornesa pravi, da ji umirjeno življenje dobro dene, več časa ima zase in zdrav življenjski slog, kar se pozna tudi na njenem videzu. 

Zato nas je presenetilo, da je dopolnila 41. let, saj jih kaže precej manj. Res je, da si pomaga tudi z lepotnimi popravki, a le na predelu ustnic. Za zurnal24.si pa je tudi odkrito povedala, da si kljub letom in srečni zvezi ne želi družine. "Ne počutim se, da bi imela otroke, nisem tak tip ženske. Da bi jih imela samo zaradi sosedov oziroma nekih pričakovanj, pa ne bi bilo pošteno do nikogar," je povedala odkrito. Je pa LaToya vseeno pasja mama in si je po smrti dolgoletnega štirinožnega prijatelja omislila novega, ki ga je posvojila v zavetišču. 
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:23 17. Julij 2022.

    Prve plastične operacije so delali že od 1917, torej se odgovor skriva od te letnice navzgor..

  • 08:15 17. Julij 2022.

    8x8....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.