Dobrodelna Nana Zeneli naletela na nehvaležno mamo

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Čeprav ji je Nana Zaneli pomagala, ta ni pokazala niti malo sočutja do druge mame, ki je bila v podobni situaciji kot ona.
Oglej si celoten članek

Na svoj Facebook je Nana Zeneli, slovenska pisateljica in novinarka, zaisala, da je bila zelo razočarana nad mlado mamico, ki ji je pomagala pred nekaj leti. Nana zelo rada pomaga ljudem v stiski, a očitno lahko tudi ljudje, ki so prejeli pomoč, presenetijo s svojo sebičnostjo.

"Pred štirimi leti sem pomagala mamici samohranilki (takrat je rodila) s kompletno opremo za dojenčlka – od posteljice do pleničk … Danes sem se obrnila nanjo in jo vljudno napisala, da v materinskem domu zbirajo opremo, prav tako za mamico samohranilko. Vprašala sem jo, če ima kaj, kar ji je odveč, če je otrok kaj prerastel, da pomagamo naprej. Njen odgovor? 'Raje vržem v smeti, kot da nekomu nekaj dam!' No, ostala sem brez besed," je šokirano zapisala Nana.

V komentarjih, kjer so bili njenio prijatelji in sledilci prav tako zgroženi nad besedami mame samohranilke, pa je Nana še zapisala, da ji je poslala sliko otroške banjice, ki jo je vrgla v smeti: "Očitno jo je obsedla nekakšna zloba."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 16:33 27. Februar 2017.

    OD KDAJ? "slovenska pisateljica in novinarka"

  • 12:01 27. Februar 2017.

    Od kdaj je novinarka? Za to, da postaneš novinar, moraš končati FDV - smer novinarstvo, oz. kakšno drugo fakulteto (!!!) …

  • 13:11 26. Februar 2017.

    Ali je za njo pršut kradla?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.