Dobrodelni smeh za Japonsko

Foto: Žurnal24 Ob smeh vas bo spravljal tudi Boštjan Gorenc - Pižama. (Foto: Katja Kodba/Medias
V Cvetličarni v prestolnici lahko naredite nekaj dobrega in se ob 20.30 nasmejite na dobrodelnem večeru stand up komedije za Japonsko.
Oglej si celoten članek

V vrstah stand up komikov je padla ideja, da bi naredili še en dobrodelni večer, tokrat zaradi vseh naravnih katastrof, ki so prizadele Japonsko.

Države in njenih tegob sicer ne bodo rešili, je pa, kot pravijo, prav, da še enkrat opozorijo na to, kaj se dogaja ter na pomembnost solidarnosti in pomoči, ne glede na to, iz katerega kontinenta prihaja.

Za dobrodelni stand up so se vnovič zbrali tudi nekateri člani Komikaz, prvega stand up kolektiva pri nas, ki je s svojimi nastopi in predstavo Banzaaj stand-up postavil ob bok drugim zabavnim kulturnim dejavnostim v Sloveniji. Kot se za tovrstne večere spodobi, se bodo vsi komiki odpovedali svojim honorarjem.

Nastopajo:
Boštjan Gorenc – Pižama
Perica Jerković
Mladen Pahović
Tin Vodopivec
Domagoj Pintarić
(CRO)
Iva Lačan
mojster ceremonije MC Tešky

Vstopnina je 9 evrov, vsi prihodki večera pa bodo šli v fond za Japonsko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.