Dobrodošli v Chanelov supermarket

Foto: EPA Chanel Foto: EPA Chanel Foto: EPA Chanel Foto: Reuters Chanel Foto: EPA Chanel Foto: EPA Chanel Foto: EPA Chanel Foto: Reuters Chanel Foto: Reuters Chanel Foto: Reuters Chanel Foto: Reuters Chanel Foto: EPA Chanel Foto: EPA Chanel Foto: EPA Chanel Foto: EPA Chanel Foto: EPA Chanel Foto: EPA Chanel Foto: EPA Chanel Foto: EPA Chanel
Za prav posebno presenečenje je na pariškem tednu mode v torek poskrbel Karl Lagerfeld, ki je prizorišče Chanelove modne revije spremenil kar v supermarket.
Oglej si celoten članek

Manekenke so se tako sprehajale med nakupovalnimi policami, polnile nakupovalne košarice in vozičke z bonboni, špageti, pijačami, čipsom – vsemi pregrehami, ki se jim sicer (ne)rade odpovedo, si ogledovale reklamne akcije, izbirale sadje, zelenjavo, sire in mesnine. Z blagovno znamko Chanel je bilo označeno prav vse, opremljevalci pa niso pozabili niti na "Chanelove" predpražnike, krožnike, lonce, na policah so bile celo motorne žage.

A modni supermarket se je od klasičnih seveda razlikoval po brezhibno oblečenih nakupovalkah. Da bodo nežna rožnata, vijoličasta ter bordo in kovinsko svetleči odtenki izstopali letošnjo jesen in zimo, res ne moremo zgrešiti. Lagerfeld je v prvi plan postavil tudi živahne "bonbončkaste" odtenke in opazne superge z bleščečimi detajli, ki se odlično podajo k športno obarvani kolekciji. Legice, trenirke in kratki topi v kombinaciji s prevelikimi plašči delujejo zelo šik, veliko je bilo tudi sivine in črnine, živahnejšim bodo verjetno všeč pisani plašči in obleke. Za vsako nekaj, torej.

Za dodatno presenečenje pa so poskrbeli po koncu modne revije, ko so obiskovalci, med katerimi se je trlo priznanih urednikov, modnih novinarjev, blogerjev in zvezdnic – revijo si je ogledala tudi Rihanna –, po zvočniku prejeli obvestilo: "Supermarket se zapira. Prosimo, posezite po brezplačnem sadju in zelenjavi ter nas obiščite še kdaj." In na vrsti je bilo prerivanje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.