Dolca in Gabbano doletela milijonska kazen

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Zaradi utaje davkov bosta morala priznana modna oblikovalca globoko seči v žep.
Oglej si celoten članek

Modna oblikovalca Domenico Dolce in Stefano Gabbana nista plačala davka v višini milijardo evrov, zato ju je doletela kazen. Milansko sodišče je dosodilo, da morata zaradi davčne utaje plačati kazen v višini 343 milijonov evrov, ta znesek pa je brez obresti.

Oblikovalca, ki oblačita Madonno, Beyonce, Angelino Jolie in druge zvezdnike, sta obtožena prodaje svojih izdelkov D&B in Dolce&Gabbana leta 2004 v Luksemburgu, da bi se izognila plačilu davkov v Italiji, ki ima eno najvišjih davčnih stopenj na svetu. Preiskave, ali sta državo ogoljufala, so potekale več let.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.