Dolce in Gabbana gresta v zapor

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Zaradi utaje davkov bosta morala modna oblikovalca Domenico Dolce in Stefano Gabbana v zapor.
Oglej si celoten članek

Italijanska modna oblikovalca Domenico Dolce in Stefano Gabbana sta obsojena na eno leto in osem mesecev zaporne kazni zaradi utaje davkov, poroča BBC. Utajila naj bi kar milijardo evrov.

Par se na izreku sodbe na sodišču ni pojavil, prav tako še ni komentiral obsodbe. Sicer sta ves čas zanikala obtožbe in sta že najavila pritožbo.

Italijanske oblasti so proti oblikovalcema sprožile preiskavo pred šestimi leti, pred dvema letoma pa sta bila oproščena obtožb. Sojenje so ponovili na vrhovnem sodišču.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:21 20. Junij 2013.

    pravilno

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.