Dolly bi vzela princa Harryja

Foto: Žurnal24 Pevka se je pošalila, kako bi najlažje prišla na kraljevo poroko. (Foto: EPA)
Princ Harry se bo moral skriti, saj se pevka Dolly Parton želi z njim poročiti.
Oglej si celoten članek

Country pevka Dolly Parton je vrgla oči na mladega princa Harryja in razkrila, da bi se rada z njim poročila. Starostna razlika, ki je skoraj štiri desetletja, je sploh ne moti.

Dolly ne more preboleti, da ni bila povabljena na kraljevo poroko princa Williama in Kate Middleton, zato je preračunala, kako se preriniti med modrokrvneže. "Nisem dobila vabila, kar je zelo žalostno. Se bom kar poročila s Harryjem, tako da mi bo naslednja poroka zagotovljena. Je pravi lepotec, kajne?" je povedala.

"Vsakdo ljubi kraljeve poroke, to je pravljica. Romanca je vedno čudovita. Vsak si jo želi v svojem življenju, če pa je ne more imeti, jo rad gleda pri nekom drugem," še dodaja zvezdnica, ki je znana po tem, da se rada šali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.